Sterren op TV

Stephanie Labrand vrouw van Mark Labrand

Stephanie Labrand is de vrouw van Mark Labrand, een Nederlandse radio-dj, producer en televisiepresentator. De twee zijn in 2015 in Nederland getrouwd, nadat Mark het aanzoek had gedaan tijdens hun vakantie in Zuid-Afrika. Vervolgens werd het huwelijk dagenlang met familie en vrienden gevierd op Ibiza.

Stephanie Labrand vrouw Mark Labrand

Stephanie Tuinman is geboren in Hilversum. Ze heeft net als haar man Mark Labrand lang bij Radio 538 gewerkt: als projectcoƶrdinator concepts & events, en daarvoor al in de planning & traffic.

Na periodes bij PLTS (studiomanager) en Clean Meals (projectmanager) belandde ze uiteindelijk bij de zender Talpa, waar ze sponsorproducer werd. Tegenwoordig heeft Stephanie Labrand haar eigen zaak als schoonheidsspecialiste genaamd FIXSKIN in Hilversum.

In haar vrije tijd gaat de knappe brunette graag op pad met haar vriendinnen, of reist ze met haar grote liefde Mark de hele wereld over. In 2015 trouwde ze met hem en sindsdien gaat ze door het leven als Stephanie Labrand.

In mei 2020 is hun dochter Vida geboren. Het ziet eruit als een gelukkig gezinnetje zo!

Mark Labrand op Radio 538, Sky Radio en in Shownieuws

Mark Labrand is in 1985 geboren in Den Haag. Hij begon zijn carriĆØre op de radio bij 3FM en stapte in 2008 over naar Radio 538. Inmiddels is Mark ook te horen op Sky Radio.

Bovendien is hij regelmatig op televisie te zien geweest, bijvoorbeeld als deelnemer in Let’s Dance en als presentator van de Nationale Nieuwjaarsnacht op RTL5.

Tegenwoordig schuift hij regelmatig bij Shownieuws aan als muziekdeskundige. Maar het liefst zit hij natuurlijk juist voor de buis, op de bank met zijn vrouw Stephanie Labrand!