Sterren op TV

Stephan Leicher ex-vriend van Roxanne Kwant

Stephan Leicher is de ex-vriend van Roxanne Kwant, een Nederlandse Youtubester die vooral bekend is geworden met haar video’s voor RUMAG. Vriend Stephan Leicher vormt samen met broer Victor het dj-duo DubVision.

Stephan Leicher ex-vriend Roxanne Kwant

Stephan Leicher zag in december 1981 voor het eerst het levenslicht, in Rotterdam. Hij studeerde Design en Architectuur op de Technische Universiteit in Delft, maar besloot al snel dat hij het over een compleet andere boeg wilde gooien: een carrière in de muziek was zijn ultieme droom. Daarom werd in 2011 het dj-duo DubVision op de wereld gezet, aan de zijde van zijn broer Victor Leicher.

DubVision heeft inmiddels al getekend bij grote labels als Spinnin’ Records, Armada Music en Axtone. De broers Leicher werkten reeds samen met bijvoorbeeld dj Sander van Doorn en Firebeatz.

Stephan Leicher DJ van DubVision

Roxanne Kwant brak op Youtube door als het vrouwelijke gezicht van RUMAG. Met name haar video’s in de categorie ‘Ongemakkelijk’ waren razend populair bij de jongeren op het internet. Toch besloot ze in 2019 te vertrekken bij RUMAG, omdat ze toe was aan nieuwe avonturen. Vooral op Instagram is Roxanne razend actief: het leverde haar al meer dan 152.000 volgers op.

Roxanne Kwant weg bij RUMAG

In december 2019 kwam Roxanne Kwant nog in het nieuws met de onthulling dat ze is aangerand door een oudere man, op station Haarlem na een avondje uitgaan. “Ik was mijn jas aan het dichtritsen. Ik bukte naar voren, net voor de trap, en toen leek een man van 40 of 50 jaar het grappig om mij aan de achterkant vast te pakken en droog te ne*ken”, vertelde ze. Een vriendin die net aangelopen kwam duwde de man weg, Roxanne deed de volgende dag gelijk aangifte.

Tot slot vinden we Roxanne terug in de FHM 500, de lijst met de mooiste vrouwen van Nederland. De wulpse blondine staat op plek 25 in de categorie modellen. Al zal ze volgens vriend Stephan Leicher vast wel nóg hoger mogen staan!