Sterren op TV
Ilona Stephan Pos Helemaal Het Einde!

Stephan en Ilona Pos in Helemaal Het Einde!

Stephan en Ilona Pos hebben zich ingeschreven voor Helemaal Het Einde! Zij zijn samen met hun twee kinderen Bjorn en Tygo bereid om Nederland achter zich te laten om 12.000 kilometer verderop vanaf nul een geheel nieuw leven op te bouwen. Sinds 2 januari zien we wekelijks op RTL 4 hoe het gezin het heeft in Chili.

Inhoudsopgave

Wie zijn Stephan en Ilona?

Stephan en Ilona vormen met hun twee kinderen Bjorn en Tygo en hun hond een gelukkig gezin. Toch hebben zij besloten het roer volledig om te gooien om te kijken wat de wereld verder te bieden heeft. Het gezin (beide ouders, de twee kinderen en hun hond) zullen terechtkomen in Chili waar ze een nieuw bestaan op gaan bouwen. Voor Stephan betekent dat dat hij ook zijn werk in Nederland achter zich zal laten. Hij was werkzaam als stukadoor.

Ilona wordt op haar beurt door Frank Dane bij RTL Boulevard omschreven als een ‘Gooische dame uit Hilversum’. Ilona en Stephan hebben vertrouwen in het avontuur. “Over tien jaar doe je dit waarschijnlijk niet meer”, vertelde Stephan. “Als het ons niet lukt, dan hoeft de rest van Nederland er ook niet naar toe”, aldus Ilona.

Wat is Helemaal Het Einde!?

In Helemaal Het Einde van RTL 4 kijken we mee naar drie gezinnen die ervoor kiezen om alles in Nederland achter zich te laten om een nieuw bestaan op te bouwen in een land ver van Nederland vandaan. Ze komen in Chili terecht waar ze allen een stuk grond krijgen en een startkapitaal. In aflevering vijftien blijkt dat de familie Pos het startkapitaal er het snelst doorheen jaagt. Het is afwachten of ze genoeg geld overhouden om het bedrijf op te zetten. In eerste instantie wilden ze hun eigen bubbelwijn creëren onder de naam Posecco, maar dat mag niet.

In één jaar tijd moeten ze vervolgens een heel nieuw leven opbouwen. Als ze na één jaar tevreden zijn over hun leven in Chili, mogen ze ervoor kiezen om er te blijven wonen en alles te houden wat ze hebben opgebouwd in Zuid-Amerika. Mochten ze niet tevreden zijn, hebben ze ook de gelegenheid om terug te keren naar Nederland.

Familie Pos in Vamos met de familie Pos

Familie Pos is te zien in Vamos met de familie Pos. Hun avontuur in Helemaal Het Einde zit er inmiddels op, maar dat betekent niet dat de familie nu klaar is op tv. Het gezin, dat een wijnimperium heeft opgebouwd, geniet momenteel van een roadtrip door Argentinië, Brazilië, Colombia en Peru en dat kunnen we binnenkort volgen in hun eigen tv-programma.

“We waren al even van plan om een roadtrip te maken en nu de jongens drie maanden vrij zijn, kan het eindelijk. We hebben onze vakantie gemeld bij de producent en RTL en die vonden het leuk genoeg om er een programma van te maken”, aldus Stephan. Vamos met de familie Pos is vanaf woensdag 2 mei te zien op RTL 4.

Jeroen & Linda en Astrid & Addy zijn de andere deelnemers aan Helemaal Het Einde!