Sterren op TV
Stella The Voice Kids

Auteur: Senna Reimink

Datum: 23 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Stella de Geus in The Voice Kids na Jij&Ik

Stella de Geus doet mee aan The Voice Kids. Ze mag dan wel pas tien jaar oud zijn, deze jongedame die eerder meedeed aan Jij&Ik weet precies hoe haar carrière eruit moet zien. Het is dan ook duidelijk dat haar deelname aan The Voice Kids nog maar het begin zal zijn van een carrière die haar uiteindelijk heel ver moet brengen.

Stella in The Voice Kids

Stella de Geus doet mee aan The Voice Kids en daar heeft ze een goede reden voor. “Ik doe mee aan The Voice Kids, omdat ik later als ik groot ben op Broadway wil gaan staan. Ik ben geboren in New York. Mijn moeder is Amerikaans en mijn vader is gewoon Nederlands.” Ze weet precies wat ze uiteindelijk wil bereiken. “Ik ben gek op musicals, het lijkt me ook heel leuk om op Broadway groot te worden. Het is toch mijn geboortestad.”

Bij The Voice Kids zong Stella het liedje Faith van Stevie Wonder. Alle vier de coaches draaiden hun stoel vervolgens voor Stella en Marco Borsato herkende haar al heel snel van Jij&Ik. Toch koos ze uiteindelijk voor Ali B.

Stella en David in Jij&Ik

Stella deed samen met haar vader David al mee aan Jij&Ik op NPO1. In het programma werd geld opgehaald voor kinderen in oorlogslanden. Stella besloot samen met haar vader David het nummer Scars to your beautiful van Alessia Cara te zingen. Het duo kon daarna niet alleen rekenen op een staande ovatie, maar ook op de winst.

Daar was vader David erg van onder de indruk. “Dit is echt geweldig. Wat bizar. Prachtig om al die enthousiaste reacties in de zaal te zien. En dan te bedenken dat we alleen maar een liedje hebben gezongen. We zijn er helemaal stil en emotioneel van.” Nu blijkt zijn dochter nog verder te gaan in de muziekwereld.

Andere kandidaten The Voice Kids 2018: Stella de Geus | Alexander de Groen | Sterre Koning | Cain Slobbe | Sabien Daris | Madelief van Luijtelaar | Thijs Swinkels | Montana de Koning

Stella de Geus is te volgen via Instagram.