Sterren op TV
sylvana-ijsselmuiden-steijn-schothorst-150x150

Auteur: Senna Reimink

Datum: 23 april 2020

Laatst Geüpdatet: 22 april 2023

Steijn Schothorst de ex-vriend van Sylvana IJsselmuiden (Dumpert)

Steijn Schothorst is de ex-vriend van Sylvana IJsselmuiden, model en presentatrice die voornamelijk bekend is als het gezicht van Dumpert TV. Vriend Steijn is autocoureur, samen presenteren ze een Formule 1-show. Inmiddels is het stel al weer uit elkaar en lijkt Sylvana een nieuwe vlam te hebben gevonden.

Steijn Schothorst ex-vriend Sylvana IJsselmuiden

Steijn Schothorst is in 1994 geboren in Blaricum. Zijn vader Jeroen en broer Pieter Schothorst zijn net als Steijn actief in de wereld van het autoracen. Zelf klom hij via karten en racen in Eurocup Formule Renault 2.0-wedstrijden richting de top van Nederland in die sport.

Steijn Schothorst is autocoureur

Sinds 2017 komt Steijn Schothorst in de GP3 uit voor team Arden International en in 2020 tekende hij voor de #11 Huracán Lamborghini. Verder maakt de vriend van Sylvana IJsselmuiden video’s voor de website Autobahn.de. Hij is er verantwoordelijk voor de F1 Show en de podcast Asfalt.

In februari 2019 werd bekend dat Steijn Schothorst een relatie heeft met Sylvana IJsselmuiden. Dat maakte laatstgenoemde bekend op Radio 538. Op dat moment presenteerden de twee al samen een formule 1-show. “We zijn gelukkig in de liefde, wat wil je nog meer?”, stelde de blondine op de radio.

Sylvana IJsselmuiden presentatrice Dumpert

Sylvana IJsselmuiden is al te zien geweest op onder meer RTL, Xite en Omroep Friesland, maar de meesten zullen haar kennen als het gezicht van de Dumpertreeten van het online platform Dumpert. In die videoserie worden viral gaande video’s beoordeeld op grappigheid.

In de reacties bij Dumpert lezen we altijd dat veel mannenharten sneller gaan kloppen van de knappe Sylvana IJsselmuiden, maar helaas voor hen is ze dus haar eigen hart allang verloren aan autocoureur Steijn Schothorst.