Sterren op TV
Steffi Verhagen Boer Zoekt Vrouw BZV

Steffi Verhagen zoekt man in Boer Zoekt Vrouw

Laatst geupdate 29th december, 2022 op 11:56 am

Steffi Verhagen zoekt een leuke man in Boer Zoekt Vrouw. Steffi is 28 jaar oud en heeft haar eigen hengstenhouderij in Noord-Brabant. Steffi is uiterst onzeker en dat is ook echt terug te zien aan haar. Desondanks heeft ze nu toch besloten mee te doen aan Boer Zoekt Vrouw en hoopt ze van haar eenzaamheid af te komen.

Steffi Verhagen in Boer Zoekt Vrouw

Steffi Verhagen doet mee aan Boer Zoekt Vrouw. Steffi is uiterst onzeker en had ook nooit verwacht dat liefst 49 mannen een brief naar haar zouden schrijven. Nu is het natuurlijk de grote vraag of er ook een leuke man voor haar tussen zit. Ze weet precies wat ze zoekt in een man. “Een maatje. Iemand waar je je verhaal aan kwijt kan, waar je ‘s avonds tegenaan kan liggen op de bank, maar vooral iemand waar je veel plezier mee kan hebben. Het liefst iemand die ook een weerwoord heeft.”

Steffi is ook wel weer echt toe aan een relatie. Ze is echt eenzaam en merkt dat ze heel veel tijd alleen doorbrengt, daar moet nu met Boer Zoekt Vrouw verandering in komen. Als haar toekomstig partner wil helpen met haar werk, staat ze daar ook voor open. “Dat zou leuk zijn, maar het hoeft absoluut niet. Het is voor mij genoeg als iemand begrip heeft voor wat ik doe.”

Steffi en Roel

Steffi is in Boer Zoekt Vrouw haar hart verloren aan Roel. In aflevering 12 van BZV zagen we hoe ze grappenmaker Harrold naar huis stuurde. Een goede keuze van Steffi, want zij is niet alleen stapelverliefd op Roel, hij ook op haar. De twee bleken in de Re√ľnie-aflevering dan ook nog steeds samen.