Sterren op TV
Steffi de Pous Het Mooiste Meisje van de Klas

Steffi de Pous in Het Mooiste Meisje van de Klas

Steffi de Pous is te zien in het Mooiste Meisje van de Klas. Steffi viel eigenlijk al van jongs af aan op. Niet zozeer vanwege haar opvallende kleding, maar voornamelijk vanwege haar gedrag. Steffi blijkt altijd een beetje anders te zijn geweest dan de rest, maar dat heeft haar er nooit van weerhouden om andere mensen te helpen waar ze dat kan.

Steffi de Pous in Het Mooiste Meisje van de Klas

Steffi de Pous doet mee aan Het Mooiste Meisje van de Klas. Steffi zat in de jaren’90 op de Vrijeschool in Zeist. Een school vol bijzondere leerlingen, maar toch viel Steffi er op. Haar gedrag zorgde ervoor dat ze niet snel vergeten werd door haar toenmalige schoolgenoten. Al op veertienjarige leeftijd zette haar moeder Steffi af bij discotheek iT in Amsterdam.

Steffi de Pous heeft dan ook een sterk karakter en is het van jongs af aan gewend om een eigen plan te hebben en daarmee aan de slag te gaan. Als ze eenmaal iets in haar hoofd heeft, lukt het niet snel meer om dat uit haar hoofd te krijgen.

Steffi de Pous op Lesbos

Steffi de Pous uit Den Haag is de afgelopen jaren druk bezig geweest met yoga en het geven van lessen daarin. Zo heeft ze samen met Anna Smit zelfs haar eigen bedrijfje in yogales geven genaamd Sukha Yoga. Sinds 2016 woont Steffi echter niet meer in Nederland. Ze is vertrokken naar Lesbos waar ze zich inzet voor bootvluchtelingen. Onder de naam Because We Carry deelt ze eten uit, speelt ze met kinderen en ondersteunt ze mensen.

En dat terwijl ze zelf in 2015 zelf nog voor een grote strijd stond, toen bij haar een tumor in haar hoofd werd ontdekt. Ze heeft dan ook maar één doel: “Ik had heel erg het gevoel dat ik de wereld een beetje beter achter moest laten dan dat ik hem had gevonden.” In Het Mooiste Meisje van de Klas komen we meer te weten over hoe het leven tot op heden is gelopen voor Steffi de Pous en hoe zij de toekomst ziet.

De afgelopen weken in Het Mooiste Meisje van de Klas:
-> Kelly ter Horst
-> Patricia
-> Esther Schuil