Sterren op TV
Steff Margeaux Peking Express

Auteur: Senna Reimink

Datum: 30 maart 2017

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Steff en Margaux uit Peking Express

Steff en Margaux doen mee aan Peking Express. Buiten het avontuur houden ze zich allebei druk bezig met een studie, maar met Peking Express gaan ze een hele andere uitdaging aan. Slaagt het jongste duo dat dit jaar meedoet aan Peking Express erin om er met de hoofdprijs vandoor te gaan? Vanaf maandag 3 april komen we erachter op Net5. Duidelijk is al dat de twee studenten goed voorbereid op pad gaan.

Wie zijn Steff en Margaux?

Steff Nellis en Margaux Vandecasteele vind je in het dagelijks leven vooral met de neus in de boeken. Steff is de oudste van de twee. Hij is twintig jaar oud en studeert net als Margaux aan de Universiteit van Antwerpen. Buiten zijn studie heeft hij ook genoeg andere bezigheden.

Zo is hij onder meer acteur en is hij graag bezig met kunst, theater, poëzie en voedsel. Als acteur kon je Steff voorbij zien komen in Jij Kiest! en Roerloze ontploffingen. Margaux is nog wat onbekender. Zij is negentien jaar oud, studeert ook nog en werkt in het familiebedrijf Vandecasteele Houtimport.

Steff en Margaux in Peking Express

Steff en Margaux doen als duo mee aan Peking Express. Ze zijn inmiddels een jaar lang bevriend en om te testen of ze elkaar al goed kennen, gaan ze in een video voor Peking Express een product kopen waar de ander absoluut niet zonder kan tijdens het lift-avontuur. Steff weet al gauw wat hij voor Margaux wil halen: ‘iets met streepjes of flamingo’s’.

Als hij die niet vindt, komt hij bij de frietverslaving van Margaux terecht en besluit hij maar een familiezak friet mee te nemen. Margaux is er voor Steff ook snel uit: “Sushi, die met gebakken uitjes. Maar ja, dat blijft niet goed.” Uiteindelijk komt ze dan maar met haarlak aanzetten. Of ze daar heel ver mee zullen komen in Peking Express, is afwachten. Ook blijkt de conditie van met name Margaux toch niet zo goed. Als dat maar goed komt…

Steff uit Peking Express is te volgen via Instagram.

De andere duo’s van Peking Express 2017 zijn Cedric en Brecht, Laura en Ann-Sophie, Hicham en Siham, Frank en Joep en August en Awatef.