Sterren op TV
Stefanie Bouwknegt ex Simo Ex on the Beach Double Dutch

Stefanie Bouwknegt ex Simo in Ex on the Beach Double Dutch

Stefanie Bouwknegt is de ex van Simo en te zien in Ex on the Beach Double Dutch. Ze is helemaal afgereisd naar Thailand om op het eiland wraak te kunnen nemen op haar ex. Niet zonder reden is ze bereid geweest om zo’n afstand af te leggen. Ze kan het nog altijd niet verkroppen dat Simo het bed in is gedoken met haar beste vriendin.

Wie is Stefanie Bouwknegt?

Stefanie Bouwknegt is geboren en getogen in Haarlem en dat is nog altijd de stad waar ze woont. De achttienjarige jongedame ging naar het Atheneum College Hageveld en verdient haar geld bij SUMO Sushi & Grill Restaurant. Ook in de liefde dacht ze alles goed voor elkaar te hebben, maar ze blijkt haar hart verloren te hebben aan de verkeerde. Voor Simo doet ze dan ook maar wat graag mee aan Ex on the Beach Double Dutch, al is het maar om wraak op hem te nemen.

Stefanie in Ex on the Beach Double Dutch

Stefanie is voor haar ex Simo dan ook afgereisd naar Thailand om mee te doen aan Ex on the Beach Double Dutch. “Ik ga zijn tijd in de villa een hel maken. Ik ben erachter gekomen dat hij seks heeft gehad met een goede vriendin van mij. En dat moet ik nog met hem bespreken. Hij was mijn first one en daarom is hij zo speciaal voor mij en vind ik het erg zonde dat hij op deze manier heeft gehandeld. Ik hoop dat hij inziet wat hij ook heel meegemaakt, dus ik pak hem lekker terug op zijn manier”, aldus Stefanie. Het is duidelijk dat ze tot het uiterste zal gaan om Simo terug te pakken. Of haar dat gaat lukken, gaan we zien in Ex on the Beach Double Dutch.

Stefanie Bouwknegt is te volgen via Instagram en Facebook.