Sterren op TV
Stefan van Sprang MasterChef Nederland

Stefan van Sprang als jurylid in MasterChef Nederland

Stefan van Sprang is te zien in MasterChef Nederland. Hij is één van de topchefs die gekozen is als jury voor het programma. In het kookprogramma nemen talentvolle amateurkoks het tegen elkaar op. De winnaar gaat er uiteindelijk vandoor met een bedrag van 25.000 euro en krijgt een jaar lang een plekje in kookmagazine Delicious. Stefan van Sprang is één van de heren die dus bepaalt welke amateurkok het beste is.

Stefan van Sprang in MasterChef Nederland

Stefan van Sprang is te zien in MasterChef Nederland. Samen met Freek van Noortwijk en Jonathan Zandbergen vormt Van Sprang de jury in MasterChef Nederland 2018. Stefan kijkt erg uit naar het avontuur dat Masterchef met zich meebrengt. “Ik heb ontzettend veel zin in MasterChef en wil vooral topgerechten proeven en zien, die ook nog eens met veel plezier worden gemaakt”, vertelde het jurylid al.

In het kookprogramma, dat tegenwoordig te zien is bij Net5, nemen talentvolle koks het tegen elkaar op. Al deze koks zijn in het dagelijks leven niet professioneel met hun passie bezig, maar blijken toch uitstekende gerechten op tafel te kunnen zetten.

Stefan van Sprang topchef

Stefan van Sprang blijkt er zelf ook aardig wat van te kunnen. Hij is de eigenaar en chef in twee sterrenrestaurant Aan De Poel in Amstelveen. Daarnaast kwam in 2015 het nieuwsbericht naar buiten dat hij De Kersentuin, het restaurant van het Bilderberg Gardon Hotel, zou heropenen.

“Ik wil graag meer gasten mijn kenmerkende gerechten laten proeven en het genieten toegankelijk en vlot maken. De Kersentuin is daar de perfecte setting voor, casual met flaur, hoogwaardig en vernieuwend”, aldus Van Sprang, die zelf dan ook genoeg passie heeft voor koken.

Stefan van Sprang is te volgen via Instagram en Facebook.