Sterren op TV
Stefan Jansen vriend Michelle Willemsen

Stefan Jansen de vriend van Michelle Willemsen

Stefan Jansen is de vriend van Michelle Willemsen. De vlotte presentatrice van de krant De Telegraaf is helemaal hoteldebotel op Stefan Jansen, een freelance cameraman!

Stefan Jansen vriend Michelle Willemsen

Stefan Jansen komt uit Scheveningen en is woonachtig in Den Haag. Hij is cameraman en vertoeft dus in hetzelfde wereldje als zijn vriendin Michelle Willemsen. Of hij haar ook in die hoedanigheid heeft leren kennen, is onbekend. Wél weten we zeker dat de vonk op enig moment oversprong. Op Tweede Kerstdag 2020 plaatste Michelle voor het eerst een foto van de twee tortelduifjes op haar Instagram-account: op dat moment werd het dus ‘Instagram-official’!

Michelle Willemsen presentatrice De Telegraaf

Michelle Willemsen rolde het wereldje van filmen en presenteren binnen via haar broer, Mike Williams, een Nederlandse dj, producer, muzikant en remixer die bekendheid vergaarde door zijn samenwerking met Tiësto. Michelle begon in 2015 met het maken van foto’s en video’s van zijn optredens en tours, en kreeg de smaak meer en meer te pakken.

In 2019 ging ze op freelancebasis aan de slag als verslaggever bij De Telegraaf en die rol bleek haar op het lijf geschreven te zijn. Eén video blijft haar maar achtervolgen: de veertienjarige Hilversummer Kieckxs veroverde de harten van veel kijkers toen hij vol humor probeerde om de knappe presentatrice te versieren. Het kwam uiteindelijk ook tot een date tussen Kieckxs en Michelle, die vastgelegd werd in de studio van De Telegraaf. De twee video’s scoorden miljoenen kijkers, maar… “Pubers denken door die video dat ik op heel jonge jongens val, en vragen of ik met ze op date wil. Of met ‘die of die, want hij is zestien’. Maar ik ben daar helemaal niet in geïnteresseerd.” Grappend: “Ze moeten voor mij toch minstens zeventien zijn!”

Michelle Willemsen ex van Hardwell?

Halverwege 2019 werd voor het eerst gefluisterd dat Michelle Willemsen een relatie zou hebben met de bekende Nederlandse dj Hardwell. Toen ze daar naar gevraagd werd, was haar enige reactie een ongemakkelijke glimlach. Robbert van de Corput wilde het óók al niet bevestigen, dus of de twee daadwerkelijk een relatie hebben gehad zal vermoedelijk altijd een raadsel blijven. Inmiddels is Michelle in ieder geval gelukkig in de liefde met Stefan Jansen!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Stefan Jansen (@stefanjansen)