Sterren op TV
Stan van Houten en Thomas Schunselaar Lekker Slim

Auteur: Senna Reimink

Datum: 9 november 2016

Laatst Geüpdatet: 8 oktober 2022

Stan van Houten en Thomas Schunselaar in Lekker Slim

Stan van Houten en Thomas Schunselaar doen mee aan Lekker Slim. Waar in het verleden alleen vrouwen de nodige antwoorden moesten geven op voorgelegde vragen, is het in 2016 ook de beurt aan de mannen om mee te doen. Stan en Thomas vormen samen een duo en zullen er alles aan doen om iedere vraag goed te beantwoorden, al kan dat zo nu en dan toch zeker wel misgaan. Van de Rijksdag hebben beide heren bijvoorbeeld nog nooit gehoord.

Stan en Thomas in Lekker Slim

Stan van Houten en Thomas Schunselaar hebben de eer om de nodige vragen te beantwoorden in Lekker Slim. Het duo kent elkaar al jaren, dus je zou verwachten dat ze blindelings op elkaar kunnen vertrouwen. Maar als het gaat om goede antwoorden geven, blijkt dat toch vrij lastig te zijn.

Zo zien we in onderstaande video dat het duo de vraag krijgt voorgelegd waar de Rijksdag ook wel bekend onder staat. Thomas neemt vervolgens het woord: “Dat is toch die dag dat iedereen gratis in Rijksmuseum mag?”, vroeg hij zich hardop af. “Die was drie maand geleden nog, dach tik. Dat was in het nieuws. Ik ga niet naar een museum, dat zie je aan mijn kennis. Het gaat er alleen nog maar op achteruit.” Stan weerhoudt zich wijselijk van deelname aan de vraag.

Stan en Thomas als The Dull Truth

Stan en Thomas runnen samen ook een YouTube-kanaal genaamd The Dull Truth. Het duo deelt daarop graag de nodige filmpjes, waarbij je absoluut niets serieus hoeft te verwachten. Wel kun je rekenen op filmpjes met de nodige challenges. Verder is bekend dat de in Epe geboren en tegenwoordig in Zwolle woonachtige Stan van Houten een relatie heeft met Koen de Boer. Van Houten is 23 jaar oud.

De inmiddels 22-jarige Thomas Schunselaar is op zijn beurt geboren in Zwolle en woont daar nog altijd. In het dagelijks leven is hij verkoper bij Bonbonatelier A3 en volgens zijn Facebook-profiel beauty advisor bij ICI Paris XL.

Stan van Houten is te volgen via Facebook, Thomas Schunselaar is te volgen via Facebook en Instagram.

Stan van Houten

Thomas Schunselaar