Sterren op TV
Stacy Leirens Ex on the Beach Double Dutch

Stacy Leirens uit Ex on the Beach Double Dutch

Stacy Leirens is bekend uit Ex on the Beach Double Dutch. De 23-jarige jongedame is afkomstig uit Gent en heeft zich ingeschreven voor een bijzonder avontuur. In Ex on the Beach Double Dutch wordt ze geconfronteerd met haar exen. Uiteindelijk zit de hele villa vol met exen en soms zelfs nieuwe liefde en dat kan voor aardig wat problemen gaan zorgen.

Stacy Leirens in Ex on the Beach Double Dutch

Stacy Leirens is te zien in Ex on the Beach Double Dutch. Stacy is 23 jaar oud en woonachtig in Gent. Ze is het best te omschrijven als een zelfverzekerde jongedame met een stralende glimlach. Stacy is daarnaast naar eigen zeggen sociaal en eerlijk en als ze iets moet aanwijzen waar ze het meest trots op is wat betreft haar uiterlijk, dan is dat wel haar lange haar.

Stacy Leirens weet van zichzelf dat ze snel jaloers kan zijn. Het zou voor haar dan ook zeker niet de eerste keer zijn als ze in Ex on the Beach Double Dutch in een gevecht terechtkomt om een jongen. Een eerdere confrontatie leidde zelfs al eens tot een ziekenhuisbezoek. Dat is echter nog niet alles. Ze heeft zelfs al eens iemand een gebroken neus geslagen. Het ziet er dan ook naar uit dat we zeker het één en ander mogen verwachten van Stacy Leirens in EOTBDD.

Stacy Leirens is te volgen via Instagram en Facebook.