Sterren op TV
Soy Kroon is de Mol in Wie is de Mol 2023

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 13 maart 2023

Laatst Geüpdatet: 13 maart 2023

Soy Kroon is de Mol in Wie is de Mol? 2023

Al vanaf de eerste aflevering van ‘Wie is de Mol? 2023’, wisten veel mensen het zeker; Soy Kroon is de Mol. In de finale-afleveringen waren Daniël Verlaan en  Ranomi Kromowidjojo samen met Soy Kroon nog in de race om de winst. Uiteindelijk wist Daniël Verlaan te winnen ten koste van de oud-zwemster.

Daniël Verlaan is de winnaar van Wie is de Mol 2023
© Avrotros

Daniël Verlaan is de winnaar van Wie is de Mol? 2023

Daniël Verlaan, wist als één van de eerste Soy Kroon als de ‘Mol’ te ontmaskeren. Het 23e seizoen van dit programma werd opgenomen in Zuid-Afrika. De presentator van het programma is Rik van de Westelaken.

De meeste mensen zullen Daniël kennen als techjournalist. Daarnaast schrijft hij wekelijks verschillende columns voor de grootste Nederlandse nieuwswebsites. We vinden dat Daniël een terechte winnaar is van het 23e seizoen van dit programma.

Dit waren de deelnemers van Wie is de Mol 2023
© Daniël Verlaan

Dit waren de deelnemers van Wie is de Mol? 2023

Aan het programma doen standaard 10 bekende Nederlanders mee. Dit jaar deden Annick Boer, Froukje de Both, Soy Kroon, Daniël Verlaan, Jurre Geluk, Sarah Janneh, Sander de Kramer, Anke de Jong, Ranomi Kromowidjojo en Nabil Aoulad Ayad mee aan het programma.  Sarah Janneh, was de eerste afvaller van het seizoen.

Foto’s © Avrotros