Sterren op TV
Soy Kroon doet mee aan Wie is de Mol 2023.

Soy Kroon doet mee aan Wie is de Mol? 2023

Soy Kroon is geboren op 18 juni 1995 in Eindhoven. De geboren Brabander werkt als acteur, zanger en musicalacteur.  Hij speelde jarenlang Sil Selmhorst in Goede Tijden Slechte Tijden. Dat is te lezen in dit door ons geschreven bericht. Wie is de Mol? 20203 wordt gepresenteerd door Rik van de Westelaken. Art Rooijakkers is oud-presentator van dit programma.

Het seizoen is te zien vanaf zaterdag 7 januari 2023 om 20:30 op NPO1. De andere deelnemers aan het programma zijn: Annick Boer, Anke de Jong, Sander de Kramer, Jurre Geluk, Froukje de Both, Daniël Verlaan, Sarah Janneh, Nabil Aoulad Ayad en Ranomi Kromowidjojo.

Soy Kroon speelde jezus in The Passion

In 2022 speelde Kroon Jezus in The Passion. Veel mensen vonden dat hij het uitstekend deed. Hier zijn we het helemaal mee eens. Op 14 april 2022 werd dit overal uitgezonden. Op Twitter waren de reactie lovend. Die avond speelde Noortje Herlaar Maria, Dennis Weening speelde Judas, Thomas Cammaert speelde Petrus, Sabri Saad El Hamus speelde Pilatus en Kim-Lian van der Meij speelde Maria Magdalena.  Ruud de Wild vertelde het verhaal. The Passion 2022 was een groot kijkcijfersucces. Naar het programma keken ruim 2,2 miljoen mensen.

Holly Mae Brood is de vriendin van Soy Kroon

Holly Mae Brood is de bloedmooie vriendin van Soy Kroon. Net als Soy – werkt de prachtige Holly Mae Brood – als actrice. De knappe vrouw is geboren op 25 november 1994 in Amsterdam. Zij is dus iets ouder dan haar vriend. De meeste mensen zullen haar kennen als presentatrice van Love Island. Daarnaast, was de knappe vriendin van Soy te zien in Vals en Meisje van Plezier, ook treedt ze regelmatig op. Holly Mae Brood is op Instagram ook geen onbekende. Op haar Instagram-account heeft ze méér dan 240.000 volgers.

Wil je Soy Kroon op de voet volgen? Volg ons dan op Instagram en Facebook.