Sterren op TV
Soufyan Gnini Holland's Next Top Model

Soufyan Gnini in Holland’s Next Top Model

Soufyan Gnini doet mee aan Holland’s Next Top Model. Soufyan is negentien jaar oud en woonachtig in Breda. Soufyan heeft het idee dat zijn sterke punt voornamelijk is dat hij uniek is en daarmee hoopt hij de jury van Holland’s Next Top Model dan ook voor zich te winnen.

Soufyan Gnini in Holland’s Next Top Model

Soufyan Gnini doet mee aan Holland’s Next Top Model. Soufyan is negentien jaar oud en heeft al wat ervaring met modellenwerk. Toch is hij nog niet volledig tevreden over wat hij tot op heden heeft mogen doen en dus heeft hij zich ingeschreven voor Holland’s Next Top Model in de hoop verkozen te worden tot hét model van Nederland.

Soufyan omschrijft zichzelf als een zeer gelukkig persoon die graag aan dansen doet. Hij heeft er veel vertrouwen in dat hij Holland’s Next Top Model zou kunnen winnen. “Ik ben Holland’s Next Top Model omdat ik apart ben. Ik blijf altijd mezelf en ik ben een uniek persoon.”

Soufyan Gnini als model

Soufyan Gnini timmert hard aan de weg als model. Zijn Instagram staat dan ook vol met kiekjes waarop hij er een zwoele blik tegenaan gooit. Ook is Soufyan actief op verschillende forums in de hoop de nodige modellentaken in de wacht te slepen.

In Holland’s Next Top Model krijgt Soufyan te maken met een deskundige jury waar ook Anna Nooshin deel van uitmaakt. Over haar heeft Soufyan wel een mening. “Anna Nooshin, ik vind haar echt heel mooi. Als ik Anna zie, dan denk ik dat ik haar wel een knuffeltje ga geven”, aldus Soufyan. Hoever hij komt in Holland’s Next Top Model, is natuurlijk de grote vraag.

Soufyan Gnini is te volgen via Instagram en Facebook.