Sterren op TV
Sosha Duysker Presentatrice Het Klokhuis

Sosha Duysker is presentatrice Het Klokhuis

Sosha Duysker is één van de presentatrices van het programma Het Klokhuis. Het is voor Duysker haar debuut als presentatrice. Ze heeft in het verleden weliswaar al als redacteur gewerkt bij een televisieprogramma, maar het presenteren is nieuw voor Sosha. In het verleden volgde ze de opleiding Media, Informatie & Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam.

Sosha Duysker presentatrice van Het Klokhuis

Sosha Duysker is sinds het najaar van 2016 één van de presentatrices van Het Klokhuis. Die taak gaat ze afwisselen met Eva Cleven en presentator Pascal Tan. Het is duidelijk dat de 24-jarige Sosha niet zomaar bij Het Klokhuis terecht is gekomen. Ze heeft hard moeten werken om bij Het Klokhuis terecht te komen. Van de tweeduizend kandidaten werd juist zij gekozen en daar is ze erg blij mee.

En als het aan haar ligt, komt er een item over parachutespringen. “Ik wil al zolang een keer uit een vliegtuig springen! Niet alleen vanwege de kick, maar ook om het hoe en wat. Ik heb zoveel vragen. Hoe weet je wanneer je je parachute open moet trekken, bijvoorbeeld? Laat het me maar zien!”, vertelde Sosha al eens op het digitale thuis van Het Klokhuis.

Sosha Duysker buiten Het Klokhuis

Voor de uit Bovenkarspel afkomstige Sosha betekent het presenteren van Het Klokhuis ook direct haar debuut op de televisie. Tot op heden hield deze jongedame zich vooral bezig met taken achter de schermen. Nog tijdens haar studie Media, Informatie & Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam ging ze aan de slag als stagiaire bij Telekids, een programma van RTL, en ook haar afstudeerstage vond plaats bij dat programma.

Uiteindelijk kwam ze als redacteur terecht bij Zapp Kids Top 20 en tegenwoordig dus als presentatrice bij Het Klokhuis. Ook werkte Duysker in het verleden als serveerster bij Pasta e Basta te Amsterdam.

Sosha Duysker is te volgen via Instagram en Facebook.