Sterren op TV
Sophie van der Stok The Voice of Holland TVOH

Auteur: Senna Reimink

Datum: 16 november 2018

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Sophie van der Stok in The Voice of Holland

Sophie van der Stok doet mee aan The Voice of Holland. De blondine heeft een prachtige stem, maar toch heeft ze daar tot op heden nog niet zoveel mee gedaan. Nu ze meedoet aan The Voice of Holland kan ze zich verder ontwikkelen en gaan we ongetwijfeld zien wat er de komende jaren van Sophie terechtkomt.

Sophie van der Stok in The Voice of Holland

Sophie van der Stok is te zien in The Voice of Holland. Tijdens haar Blind Audition voor Anouk, Lil Kleine, Ali B en Waylon koos ze ervoor om het liedje At Last van Etta James ten gehore te brengen. Een liedje dat ze al vaker heeft gezongen en dat ze ook geweldig onder de knie heeft.

Sophie mocht At Last niet alleen zingen tijdens haar Blind Audition, maar werd ook uitgenodigd bij Radio 538 om haar uitvoering van het nummer te laten horen. Daar kon Frank Dane maar moeilijk geloven dat Sophie nog niet eerder professioneel met muziek bezig is geweest. “Ik ga hierna ook gewoon naar kantoor, dus dat is wel een beetje een switch.” Ze vond haar auditie super spannend. “Maar het is echt leuk om op zo’n podium te staan. Als ik zing word ik gewoon zo ontzettend blij en gelukkig en een vriend van mij kwam me tegen en zei: ‘Hoezo doe je niet een keer wat.'” Uiteindelijk deed ze mee aan TVOH.

Sophie van der Stok is accountmanager

Sophie van der Stok is buiten The Voice of Holland gewoon werkzaam als accountmanager. Ze volgde in het verleden een studie Marketing en Commerciële economie aan de Hogeschool Inholland en heeft sindsdien al de nodige baantjes gehad. Zo werkte ze voor Europe Watch Group BV en werkt ze nu alweer een paar jaar als sales manager voor CLUSE in Amsterdam.

Het is echter maar de vraag hoelang ze dat werk nog doet. Als ze goede zaken doet in The Voice of Holland, zou haar toekomst maar zo in de muziekwereld kunnen liggen.

Sophie van der Stok is te volgen via Instagram en Facebook.