Sterren op TV
Sophie Milzink Youtube vlogger

Sophie Milzink is een rijzende ster op Youtube

Sophie Milzink is een rijzende ster op YouTube en komt tegenwoordig ook steeds vaker voorbij op televisie en de radio. Sophie heeft er haar levenswerk van gemaakt om iedere maandag een nieuwe video te uploaden op haar YouTube-kanaal. Daarnaast gaat ze ook gewoon naar school en dat is niet zomaar iets. Deze dame kun je regelmatig treffen op de Universiteit van Amsterdam. Ze studeert daar Psychologie en heeft onlangs haar propedeuse in de wacht gesleept.

Sophie Milzink is populair op YouTube

Sophie Milzink is al jarenlang actief op YouTube, maar in de afgelopen jaren heeft ze haar bekendheid pas echt zien groeien. Al toen ze in de brugklas zat werd het eerste YouTube-kanaal opgestart, maar dat ze ooit meer dan 200.000 abonnees zou halen, had ze toen ongetwijfeld nooit durven dromen. Het YouTube-kanaal dat Sophie in de brugklas startte, was een kanaal samen met haar broertje waarop in iedere video iets van de bucketlist werd afgestreept.

Zeer succesvol was dat niet, waarna ze al gauw besloot om het roer om te gooien en zich bezig te gaan houden met praatvideo’s. Inmiddels uploadt ze iedere maandag een nieuwe video op haar YouTube-kanaal genaamd Sophie. In de video’s geeft ze haar mening over alles wat de wereld en haarzelf bezighoudt. Ook Stanley Milzink, het broertje van Sophie, komt regelmatig voorbij in de vlogs.

Sophie Milzink in Just Dance

Sophie Milzink houdt zich in haar dagelijks leven weliswaar druk bezig met haar YouTube-kanaal en de studie Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam, ze blijkt ook prima te kunnen dansen. Ubisoft Nederland deelde in aanloop naar de release van Just Dance 2017 een video met een voorproefje van de gameplay. Daarin zien we de jongedame dansen en dat ziet er toch zeker niet verkeerd uit.

“Mega leuk om onderdeel te mogen zijn van het spel dat mijn ouders altijd nog net niet voor me verstopten omdat ik de hele huiskamer kapot schopte als ik het speelde”, vertelde ze over het spel op haar Facebook-profiel. Sophie kwam overigens ook al meerdere keren langs bij de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM. Ook deed ze mee in de FHM 500-verkiezing. Daar eindigde ze op plek nummer 498.

Sophie Milzink is te volgen via YouTube, Facebook, Instagram en Twitter.