Sterren op TV

Sophie Keizer de vriendin van Bilal Wahib

Sophie Keizer is de vriendin van Bilal Wahib, een Nederlandse acteur, zanger en rapper. Hij is vooral bekend geworden met zijn nummers Tiger en Donderdag, en met rollen in de film De Libi en de serie Mocro Maffia. Tevens is de Amsterdammer te zien in de VIPS-editie van de spelshow Hunted.

Sophie Keizer vriendin Bilal Wahib

Sophie Keizer heeft een bachelor’s degree in Fashion & Management gehaald op de Amsterdamse modeacademie. Daarna werkte ze bijna een jaar als verkoopster voor het kledingmerk Daily Paper, maar al sinds 2016 is Sophie actief als zelfstandige fashion stylist.

Gelukkig heeft Sophie desondanks nog voldoende vrije tijd, want haar vriend Bilal Wahib erkende in gesprek met Youtuber Robbert Rodenburg al eens dat hij ‘best een beetje seks verslaafd is’. “Ik heb elke dag wel seks, soms meerdere keren per dag, ik heb gewoon een hoog libido.” Vriendin Sophie Keizer is er dus maar mooi druk mee.

Bilal Wahib zanger, rapper en acteur in Mocro Maffia

Bilal Wahib zag in 1999 voor het eerst het levenslicht, in Amsterdam. Hij studeerde op de Toneelschool en de Kleinkunstacademie en debuteerde in 2013 in de korte film Mimoun. Zijn doorbraak volgde drie jaar later in de film Fissa, en iedereen leerde hem pas écht kennen als ‘Mo de Show’ in de serie Mocro Maffia. Later was Bilal ook nog te zien in Paradise Drifters (film) en Commando’s (serie), wat hem uiteindelijk een Shooting Star Award opleverde.

Ook als zanger ging Bilal Wahib als een speer. Hij maakte bijvoorbeeld nummers samen met Bizzey, Ronnie Flex en Ramiks (Doorheen), maar ook met Kris Kross Amsterdam en Emma Heesters (Donderdag). Al had hij het alles natuurlijk niet gekund zonder de onvoorwaardelijke steun van vriendin Sophie Keizer.

Bilal Wahib in Hunted VIPS

In januari 2021 werd bekend dat Bilal Wahib samen met onder meer collega Oussama Ahammoud (ook bekend van Mocro Maffia) en presentatoren Klaas van der Eerden en Dennis Weening meedoet aan de eerste VIPS-editie van Hunted. Ongetwijfeld zal zijn vriendin Sophie Keizer samen met hun kat op het puntje van de stoel in hun woning in Amsterdam Centrum zitten, om te zien of Bilal uit handen van de hunters weet te blijven.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Sophie Keizer (@sophiekeizer)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Sophie Keizer (@sophiekeizer)