Sterren op TV
Sophie Joshua naakt Adam Zkt. Eva VIPS

Sophie voor Joshua in Adam Zkt. Eva VIPS

Sophie doet voor Joshua naakt mee aan Adam Zkt. Eva VIPS. Sophie is twintig jaar oud en woonachtig in Etten-Leur. Ze had Joshua al gezien in Temptation Island als verleider en raakte onder de indruk van hem. Toen ze hoorde dat hij meedeed aan Adam Zkt. Eva VIPS, besloot ze zich dan ook in te schrijven.

Sophie voor Joshua in Adam Zkt. Eva VIPS

Sophie heeft zich voor Joshua ingeschreven voor Adam Zkt. Eva VIPS. Sophie houdt zich in het dagelijks leven bezig met snowboarden. Deze jongedame heeft meerdere piercings en ook een tatoeage op haar arm. “Joshua is een aantrekkelijke jongen”, vertelde ze al toen ze aankwam op het eiland.

“Ik denk dat wat ik heb gezien van hem, dat wij best wel bij elkaar zouden kunnen passen qua karakter. Het is gewoon en mooie jongen, dat sowieso. Omdat hij best wel verlegen is, trekt me dat best wel aan. Dat maakt hem erg mysterieus en dat vind ik best wel spannend.”

Sophie gaat naakt voor Joshua

Sophie wil zich naakt bewijzen aan Joshua. “Dit is misschien wel een toffe manier om een relatie te ontwikkelen en hoe kan dat beter dan puur natuur. What you see, is what you get. Dit is wel de meest extreme manier daarvan. Ik vind het retespannend, omdat ik gewoon niet weet wat ik kan verwachten.”

Toen Sophie Joshua eenmaal beter had leren kennen, was ze vrij duidelijk over hem. Sophie denkt dat zij goed bij hem past. Zo denkt ze dat ze goed samen passen, omdat ze over veel dingen hetzelfde denken. Zoals muziek en levensdingen. Toch kiest Joshua uiteindelijk niet voor haar, maar gaat hij er vandoor met Lena.

In Adam Zkt. Eva VIPS nam Sophie het op tegen Lena voor Joshua.