Realityshow

Sophie Gradon uit Love Island

Sophie Gradon Love Island Tom Powell

Sophie Gradon is bekend van Love Island. Sophie heeft voor flink wat opschudding gezorgd toen ze in de villa werd gespot met een andere vrouw. Het was voor het eerst dat in Love Island een setje ontstond met twee dezelfde geslachten. In Love Island is het de bedoeling dat er koppels worden gevormd. Het koppel dat uiteindelijk gekozen wordt als favoriet gaat er uiteindelijk met een flink geldbedrag vandoor.

Sophie Gradon in Love Island

Sophie Gradon is te zien in Love Island seizoen 2. Sophie is 30 jaar oud, afkomstig uit Newcastle en werkzaam als digital marketing manager en model. “Ik ben een echte Geordievrouw, ik ben leuk, uitbundig en flirterig. Ik drink zoveel als ik wil, ik doe wat ik wil.” Toen ze meedeed aan het programma, was Sophie zes maanden vrijgezel. “Ik ben absoluut op zoek naar liefde. Ik ga voor foute mannen. Ze heten neukertjes. Ik val op type rugbyspelers. Ik heb gedatet met een Engelse rugbyspeler, Danny Cipriani. Maar soms wordt het gewoon niks.”

Sportschooltypes zijn dan weer niet echt voor Sophie weggelegd. “‘Shit, ik heb een stuk taart gegeten. Nu moet ik naar de sportschool.’ Eet je taart op”, aldus het advies van Sophie. “Ik popel om naar het eiland te gaan voor lol, gekkigheid en veel onzin.” In Love Island komt Sophie vanaf het begin terecht bij Tom Powell. Als hij echter naar huis wordt gestuurd, wordt Sophie niet veel later zoenend gespot met een andere vrouwelijke dame uit de villa: Katie Salmon. Uiteindelijk worden de reacties op de situatie Sophie te veel en besluit ze de villa vrijwillig te verlaten.

Sophie Gradon en Ashley Ienco

Sophie Gradon is tegenwoordig gelukkig met Ashley Ienco. Sophie is onafscheidelijk van Ashley. “Het is een compleet andere relatie dan met Tom, 100 procent. Als je in een show zit als Love Island, is het een heel andere omgeving zelfs wanneer het reality is. Ik denk niet dat het helemaal gelijk staat aan het echte leven. Je doet dingen die je normaal niet zou doen.”

“Met alle respect, Tom was niet goed voor mij en wij waren dat niet voor elkaar. Bij Ashley kan ik mezelf zijn en grapjes maken. Ashley neemt ze niet zo serieus. Hij is mijn partner in crime”, aldus een dolgelukkige Sophie.

Sophie Gradon is te volgen via Instagram en Twitter.

De andere deelnemers aan Love Island seizoen 2 zijn: Daniel Lukakis | Scott Thomas | Nathan Massey | Tom Powell | Sophie Gradon | Malin Andersson | Olivia Buckland | Zara Holland | Rykard Jenkins | Cara De La Hoyde