Sterren op TV
Eileen Sophie Hunted

Auteur: Senna Reimink

Datum: 19 oktober 2018

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Sophie Goderie en Eileen Sinclair in Hunted

Sophie Goderie en Eileen Sinclair doen mee aan Hunted. De twee denken een goed team te vormen en een goede kans te maken om liefst 500 uur onder de radar te blijven. Daarvoor zullen ze echter wel alles in het werk moeten zetten. Duidelijk is dat deze twee wel een gevaarlijk duo lijken te zijn voor de Hunters.

Sophie en Eileen in Hunted

Sophie Goderie en Eileen Sinclair doen mee aan Hunted. Sophie studeert toegepaste psychologie en is daarnaast een creatief type. Haar stem kun je al eens voorbij hebben horen komen in reclames, want daarvoor is ze werkzaam als voice-over.

Haar partner in het programma, Eileen Sinclair, omschrijft zichzelf als een rasechte Amsterdammer. “Ik heb hiervoor de sportopleiding gedaan, dus ik heb het idee dat ik fit genoeg ben. Dat ik die Hunters er echt uit ren, dat denk ik niet. Maar ik denk wel dat ik genoeg in me heb om de strijd aan te gaan.”

Sophie en Eileen als duo

Sophie en Eileen denken als duo ver te kunnen komen in het programma. “Ik denk dat we een goed duo zijn, we zijn allebei temperamentvol en kunnen niet tegen ons verlies”, zo legden ze al uit. Hun sterke punten? “Ik denk dat we en heel sociaal zijn en dat we daar gebruik van kunnen maken en ook wel de brains hebben, ik denk een beetje en-en.”

Sophie en Eileen hebben ook wel het idee dat ze ver kunnen komen. “Ik weet het niet, maar het wordt wel zwaar. Maar ik denk wel dat we een goede kans maken, omdat we gewoon een goede combinatie hebben. Ik denk 80 procent”, aldus het duo.

Sophie Goderie is te volgen via Facebook, ook Eileen Sinclair is te volgen via Facebook.