Sterren op TV
Sophie Ehren Idols

Sophie Ehren opvallend goed bij Idols

Sophie Ehren heeft zonder op te vallen het al flink ver weten te schoppen bij Idols 2017. De jongeling staat al in de derde doorgang, want ze mag met de overgebleven 21 kanshebbers in de talentenjacht naar Curaçao. Daar moet Sophie een plaats bij de liveshows van Idols zien te verdienen.

Sophie Ehren in de versnelde ronde bij Idols

Sophie Ehren zat tijdens de audities in de versnelde ronde. “Nou tien seconden op televisie, maar wel door!”, stuurde Sophie de wereld in. “Ik ben wel weer te zien in de theaterronde.” Daarin had de tiener het in eerste instantie moeilijk, want tijdens de eerste ronde van de chorusline gingen ze maar met de hakken over de sloot verder. In de tweede ronde was ze wel zeer overtuigend en zo mocht Sophie mee met twintig andere Idols kandidaten naar Curaçao.

Sophie een onbeschreven blad

Veel is er dan ook nog niet bekend over Sophie Ehren van voor haar deelname aan Idols. Wel dat ze aan hockey doet bij de Arnhemse Hockeyclub Velp en dus graag muziek maakt. Op Curaçao werd Sophie dikke vriendinnen met onder meer medekandidaten Isa Zwart en Maxine van Breukelen. Of ze door weet te dringen tot de liveshows van Idols, dat weten we binnenkort.

Sophie Ehren van Idols is ook te volgen op Instagram en Facebook.