Sterren op TV

Sophie Dros de vriendin van Robert de Hoog

Sophie Dros is de vriendin van Robert de Hoog, een Nederlandse acteur die velen zullen kennen als ‘Tatta’ in de Videoland-serie Mocro Maffia. In januari 2021 maakten Sophie en Robert bekend dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje.

Sophie Dros vriendin Robert de Hoog

Sophie Dros is net als haar vriend Robert de Hoog werkzaam in de filmwereld, maar dan als regisseuse en documentairemaakster. Dikwijls over politiek incorrecte onderwerpen, of soorten lifestyles waarvan ze onder de indruk is geraakt. Haar grootste kwaliteit is het ‘diep graven in de zoektocht naar redenen en oorzaken van iets’.

Met haar producties wil Sophie de horizon van haar kijkers verbreden. Een documentaire bestaat voor haar dan ook uit veel meer dan het vinden van interessante personen of onderwerpen. Het moge duidelijk zijn dat Robert de Hoog in Sophie Dros niet alleen een knappe, maar ook een intelligente en ambitieuze vriendin aan zijn zijde heeft.

Sophie Dros en Robert de Hoog worden ouders

In januari 2021 maakten de tortelduifjes aan het grote publiek bekend dat Sophie zwanger is van hun eerste kindje samen. “Robert weet zeker dat hij centraal verdediger bij Ajax gaat worden. Ik heb het zelf vooral druk gehad met kotsen”, gniffelde de blondine op Instagram destijds.

Robert toonde vooral zijn trots op vriendin Sophie Dros, van wie hij ‘enorm onder de indruk was (en is)’. “Bijzonder om te zien hoe sterk je bent en hoeveel je aankan, want zwanger zijn is niet alleen een roze wolk. Het is kotsen tussen auto’s, wekenlang niets meer kunnen eten behalve cup-a-soup en druiven. Een lichaam dat zo snel verandert dat je continu doodmoe bent, maar wat doe je het fantastisch goed.”

Robert de Hoog als Tatta in Mocro Maffia

Robert de Hoog is geboren in Alphen aan de Rhijn en al sinds 1997 te bewonderen op de nationale televisie, maar zijn grote doorbraak beleefde hij als Tatta in de Videoland-serie Mocro Maffia. De ‘man met het luie oog’ was er een cruciale hoofdrolspeler, aan de zijde van onder meer Paus (Ahmed Akkabi). Ondanks zijn grove taalgebruik zal zijn vriendin Sophie Dros ongetwijfeld erg trots op hem zijn geweest!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sophie Dros (@sophiedros)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sophie Dros (@sophiedros)

\\

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sophie Dros (@sophiedros)