Sterren op TV

Sophia Mason vriendin van Rolf Sanchez

Sophia Mason is de vriendin van Rolf Sanchez, een Nederlandse zanger die onder andere te zien is in het programma Beste Zangers van presentator Jan Smit.

Sophia Mason vriendin Rolf Sanchez

Sophia Mason is net als haar vriend Rolf Sanchez voorzien van een gouden keeltje. Naast zangeres is ze ook danseres. Ze is in Engeland geboren, maar in Nederland opgegroeid.

In 2017 studeerde Sophia af op de Fontys Hogeschool, daarna was ze al snel te zien in reclames en in de theaterwereld. De rossige schoonheid werkte al met bekende choreografen als Keone & Mariel Madrid, Ed Wubbe, Isabelle Beernaert, Tony Adigun, Melanie C en Buddy Vedder.

Sophia Mason in DanceSing

Na jarenlang professioneel te hebben gedanst besloot de vriendin van Rolf Sanchez uiteindelijk haar passie voor dansen en voor zingen te combineren met een deelname aan DanceSing. Ze schopte het in de televisie-talentenjacht van RTL tot de finale, waarin ze tweede werd.

Dat succes gaf haar carrière natuurlijk een flinke boost, en sindsdien is Sophia Mason net als vriend Rolf Sanchez steeds vaker dansend en zingend op diverse podia te vinden.

Rolf Sanchez gaat voor doorbraak in Amerika

Rolf Sanchez brak net als vriendin Sophia Mason vooral door dankzij een talentenjacht op televisie: in 2011 eindigde hij op de derde plaats in X Factor. In 2013 verhuisde Rolf naar de Dominicaanse Republiek, waar hij roots heeft, en daar ontstond het idee om zich te richten op Spaanstalige latinmuziek.

Het bleek een gouden zet, want inmiddels is Rolf een platencontract bij Sony onder het platenlabel ‘Latin Pulse Group’ rijker. Daarmee lonkt een carrière in Amerika, en dus verhuisde Rolf naar Miami, waar hij nu samenwerkt met Guianko Gómez, de producer van Marc Anthony.

Rolf Sanchez zanger in Beste Zangers

Toch is Rolf Sanchez het Nederlandse publiek nog niet helemaal vergeten, want hij is ook te zien in het televisieprogramma Beste Zangers, waarin een groep muzikanten onder leiding van presentator Jan Smit elkaars liederen ten gehore brengt.

Of vriendin Sophia Mason mee is verhuisd naar Miami is niet bekend, maar het zou natuurlijk kunnen dat ook zij een poging gaat wagen de Amerikaanse harten te veroveren!

Dit bericht bekijken op Instagram

????????

Een bericht gedeeld door Sophia Mason (@sophiamason._) op

Dit bericht bekijken op Instagram

liefde ????

Een bericht gedeeld door Sophia Mason (@sophiamason._) op