Sterren op TV
Sony en Jaleesa Eating With My Ex

Sony en Jaleesa in Eating With My Ex

Sony en Jaleesa waren te zien in het eerste seizoen van ‘Eating With My Ex’. Ze zijn echte jeugdliefdes van elkaar. Naar de eerste date gingen ze al snel samenwonen.

De 30-jarige Jaleesa ziet er nog steeds fantastisch uit. Tijdens de aflevering van ‘Eating With My Ex’ praatte ze onder andere over zijn deelname aan ‘Temptation Island’.

Inhoudsopgave

Sony en Jaleesa waren elkaars eerste echte liefde

Sony, was al maanden gek van de prachtige Jaleesa. De oud-Temptation Island-deelnemer liep achter de mooie Jaleesa aan. Jaleesa en Sony zijn samen op date gegaan.

Na de eerste date was het al snel raak. Sony, wilde al snel dat Jaleesa al snel bij haar introk, dat deden ze ook.

Ze woonden in een stacaravan 

Als 17-jarige trok Jaleesa bij haar toenmalige vriend Sony in. Het stel ging niet in een huis wonen, Sony woonde namelijk al enkele jaren in een stacaravan. Haar toenmalige vriendin trok bij haar in. 

Jaleesa en Tony hebben uiteindelijk 4 jaar een relatie gehad. De ex-vriendin van Sony is er altijd van hem geweest. De realityster ging door de moeilijkste tijd in zijn leven. Tijdens dat Sony een relatie had met Jaleesa, pleegde de vader van Tony zelfmoord.

Jaleesa, heeft hem al die jaren gesteund. Niet alleen haar toenmalige vriend, ook de rest van de familie.

Sony deed mee aan Temptation Island

Dj Sony werd bekend in Nederland door zijn deelname aan ‘Temptation Island: Love or Leave. Hij deed mee met zijn toenmalige vriendin Jaydi.

Hun relatie hield tijdens dit seizoen geen stand. De succesvolle dj dit veel domme uitspraken. Nadat het seizoen uitgezonden was, kreeg hij veel kritiek.