Sterren op TV
Som Schouten The Next Boy Girl Band TNBGB

Auteur: Senna Reimink

Datum: 30 september 2016

Laatst Geüpdatet: 7 maart 2017

Som Schouten blinkt uit in The Next Boy/Girl Band

Som Schouten is één van de uitblinkers in het programma The Next Boy/Girl Band. Deze jongedame wil graag in The Next Girl Band terechtkomen en geeft week in, week uit dan ook alles om zich van haar beste kant te laten zien. Mocht Som in de nieuwe girl band terechtkomen, dan is het zeker niet de eerste keer dat ze samen met andere meiden aan de slag gaat.

Som Schouten van The Next Boy/Girl Band

Som Schouten doet er in 2016 alles aan om zich te laten zien in het programma The Next Boy/Girl Band. Dat bleek al uit de eerste ronde van deze dame, die haar eigen stijl heeft. Som danste de sterren van de hemel in de liften van TNBGB. “Die middelste is tof!”, riep Sharon Doorson niet voor niets uit. John Ewbank was ook direct onder de indruk van haar kunnen. “Die is echt te gek die middelste, die is niet normaal. Zo eigenzinnig”, klonken zijn woorden.

Alleen dan is het uiteraard nog de vraag of ze ook kan zingen. Met het nummer Habits (Stay High) van Tove Lo vertoonde Som haar kunsten. “Wat een sound”, viel Doorson direct op. “Zo eigenzinnig als je danst en eruit ziet. Zo is je stem, je performance, je timing… Het is echt helemaal te gek”, vertelde Ewbank. Som was dan ook lachend door en mocht plaatsnemen op de hotseat en daar is ze nog niet weer vanaf gekomen.

Afkomst Som Schouten

Som Schouten, die eigenlijk werd geboren als Paphatsara Astrid, woont tegenwoordig in Hoorn. Haar roots liggen echter niet alleen in Nederland. Een deel van de afkomst van Som is namelijk Thais. Om het verhaal nog een stukje meer verwarrend te maken, is Som ook nog eens gelukkig met een vriend die niet in Nederland woont.

Haar grote liefde, Antonio Mitrovski, is woonachtig in Barcelona. Som deed in het verleden overigens ook al eens mee met een andere talentenjacht. In 2013 was ze met de meidengroep Rebels Ink te zien in X Factor.

Som Schouten is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.