Sterren op TV
sokratis-glavaris-ex-on-the-beach-double-dutch-eotbdd

Auteur: Senna Reimink

Datum: 16 september 2016

Laatst Geüpdatet: 18 augustus 2023

Sokratis, Bauduin, Raymond, Altin en Ariën zijn exen uit Ex On The Beach

Sokratis Glavaris en Bauduin Babalola zijn de eerste mannelijke exen die we zagen verschijnen in Ex On The Beach Double Dutch. Sokratis is de ex van Ashley Magdalena, terwijl Bauduin in het verleden een relatie heeft gehad met Monja Van de Veire. Zodra ook de andere mannelijke exen zijn gesignaleerd, worden die in dit artikel bijgevoegd.

Inhoudsopgave

Sokratis Glavaris ex Ashley EOTB

Sokratis Glavaris was de eerste ex die zich liet zien in het programma Ex On The Beach Double Dutch. Hij heeft in het verleden een relatie gehad met Ashley Magdalena, maar is inmiddels vrijgezel. De social media-kanalen van Sokratis staan voornamelijk gevuld met kiekjes van feestjes, maar hij schijnt ook te werken. Zo valt op zijn Facebook-pagina te lezen dat hij werkzaam is bij Rodos 2.0, een Grieks restaurant in Maasmechelen. Sokratis woont overigens in Maastricht en ging in het verleden naar het Vmbo.

Sokratis Glaveris is te volgen via Instagram en Facebook.

Bauduin Babalola ex van Monja

De tweede mannelijke ex die uit het water tevoorschijn kwam bij Ex On The Beach Double Dutch luistert naar de naam Bauduin Babalola. Bauduin is de ex van Monja Van de Veire en, net als Sokrati, tegenwoordig vrijgezel. Volgens zijn Facebook-account is Babalola geboren in Wilrijk te Antwerpen (België) en woont hij tegenwoordig in Hulshout. De afkomst van Bauduin is ook deels Nigeriaans zijn. Mocht je Baduin niet tegenkomen als promoboy bij Demonstr8, dan is de kans groot dat je hem in de sportschool vindt. Een dergelijk lichaam moet tenslotte op peil worden gehouden. De 22-jarige Bauduin vormt met onder andere Puru Schout, ook te zien in Ex On The Beach, ook Health Lions. Dat bedrijf is opgezet vooronder meer personal training.

Bauduin Babalola is te volgen via Instagram en Facebook.

Raymond Junior is ex van Cherry

Raymond Junior verraste zijn ex Cherry Kers door in de vijfde aflevering van Ex On The Beach Double Dutch plots op te duiken. Zij had werkelijk waar al haar exen verwacht, maar niet Ray Ray. De in Amsterdam woonachtige en afkomstige Ray lijkt zelfs nog plannen te hebben met Cherry. “Het liefst wil ik haar terug natuurlijk”, vertelde Ray. Ook Cherry staat daar wel voor open, maar of dat ook gaat lukken in een huis vol exen… Dat is de vraag.

Raymond Junior is te volgen via Instagram en Facebook.

Altin Zherka is ook ex van Monja

Altin Zherka kwam in de zesde aflevering van Ex On The Beach Double Dutch op een jetski tevoorschijn. Lange tijd was Simone bang dat haar ex voet aan wal zou zetten, maar het was uiteindelijk de ex van Monja Van de Veire. Altin toonde zich gelukkig met het weerzien met zijn ex. De uit Kosovo afkomstige Altin is tegenwoordig woonachtig in Antwerpen en is blij zijn ex weer te zien. “Ik heb zin om haar weer te zien. Ik wil zien wat haar reactie is”, aldus Mr. Steal Your Girl. “Ik kom plezier maken, genieten van het weer, meisjes ook. Tuurlijk. Ik wax af en toe wel mijn wenkbrauwen, mijn gezicht. Ik ben graag proper. Sommige jongens zijn volbehaard. Dat wil ik niet. Ik ben ook nog een grote fan van Cristiano Ronaldo, dus daarom.”

Altin Zherka is te volgen via Instagram en Facebook.

Ariën Duyck is ex van Jodie

Ariën Duyck is de ex van Jodie De Rycke. Hij kwam in de achtste aflevering van Ex On The Beach Double dutch het strand op gewandeld. Deze negentienjarige jongeman komt uit Desteldonk, Gent en is met maar één doel afgereisd naar Portugal. “Ik ben hier om Jodie te kloten.” Het duo heeft elkaar leren kennen in een nachtclub en een serieuze relatie werd het nooit. “Dat zag ik niet zitten.” Ook kregen we direct een kijkje in hoe de droomvrouw van Ariën eruit ziet. “Mijn droomvouw ziet eruit: Lang blond haar, grote kont, mooie borsten, grote borsten. Daarmee kom ik er wel.”

Ariën Duyck is te volgen via Instagram en Facebook.