Sterren op TV
Sofie The Voice Kids

Auteur: Senna Reimink

Datum: 23 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Sofie piepjonge deelneemster The Voice Kids

Sofie doet mee aan The Voice Kids. Ze is nog maar negen jaar oud, maar weet de coaches nu al te betoveren met haar stem. Met haar uitvoering van het nummer Zo puur kan liefde zijn van Paul de Leeuw won ze de harten van Douwe Bob en Ali B voor zich. Haar keuze ging uiteindelijk uit naar Ali B, van wie ze ook een prachtig petje cadeau kreeg.

Sofie in The Voice Kids

Sofie is te zien in The Voice Kids. Ze is met haar negen jaar een piepjonge deelneemster aan de talentenjacht voor kinderen. Ze houdt van spareribs en is graag bezig met zingen. Toen ze hoorde dat ze zich kon inschrijven voor TVK, twijfelde ze dan ook geen moment.

“Ik doe mee aan The Voice Kids, want ik vind het heel leuk om te zingen. Maar ik denk niet dat ik kan winnen, want er doen ook kinderen van veertien en dertien mee en die kunnen waarschijnlijk wel ietsjes mooier zingen.”

Droom om beroemd te worden

“Ik denk dat mijn droom is om heel erg beroemd te worden met zingen. Ik denk dat als je beroemd bent, dat je wel gewoon je eigen dingen blijft eten. Ik denk niet dat je dan van die hele chique dingen gaat eten. Geen slakken ofzo”, aldus Sofie. Met haar optreden won ze Douwe Bob en Ali B voor zich. Haar keuze ging uit naar Ali B, die op het podium ook nog even de tijd nam om met haar twee broers op de foto te gaan. De coach wil zijn best doen om de dingen die niet zo goed gingen de volgende keer beter te doen met Sofie.

Andere kandidaten The Voice Kids 2018: Stella de Geus | Alexander de Groen | Sterre Koning | Cain Slobbe | Sabien Daris | Madelief van Luijtelaar | Thijs Swinkels | Montana de Koning