Sterren op TV
Sofia Hoffman Adam Zkt Eva VIPS Tony

Sofia Hoffman date naakt met Tony in Adam Zkt. Eva VIPS

Sofia Hoffman hoopt via Adam Zkt. Eva VIPS het hart van Tony Star te veroveren. De Amsterdamse moest even goed nadenken toen ze de oproep van Tony Wyzczynski langs zag komen, maar besloot uiteindelijk om toch de gok te wagen. Ze werd geselecteerd en dus vertrok Sofia Hoffman naar het kleine eilandje in de Zuid-Chinese Zee.

Sofia Hoffman in Adam Zkt. Eva VIPS met Tony

Sofia Hoffman meldde zich speciaal voor Tony aan voor Adam Zkt. Eva VIPS. Adam Zkt. Eva VIPS is geen doorsnee datingprogramma. Hierbij gaan de deelnemers volledig uit de kleren. Niet alleen Sofia Hoffman was naakt te zien, maar ook van Sterretje kwam alles in beeld. Om alles te tonen op televisie moest Sofia best over een drempel heen. “Ik vind dat wel heel kwetsbaar. Ik doe het normaal eigenlijk nooit en ben ik best preuts”, zo vertelde ze in het datingprogramma.

De 28-jarige voedingsconsulente is echter al lange tijd vrijgezel. Aan daten doet Sofia Hoffman niet, maar besloot voor Tony en Adam Zkt. Eva VIPS een uitzondering te maken. “Van niet daten, naar naakt daten. Zo ben ik ook, want ik ben zwart-wit.” Sofia Hoffman had als voorrecht om het eiland eerst alleen met Tony Star te delen. Nadat ze zonder bikini richting het eiland was gezwommen volgde de ontmoeting. “Ik ga eerst even naar zijn piemel kijken, denk ik, en daarna naar het geheel”, vertelde Sofia vlak voor de ontmoeting met mogelijk haar nieuwe vlam.

Of Sofia Hoffman het hart van Tony weet te veroveren zal blijken in de eerste aflevering van Adam Zkt. Eva VIPS. Op het eerste gezicht lijken de twee weinig raakvlakken te hebben. Waar Tony na Oh Oh Cherso bekend staat als losbol en een zuipschuit en tegenwoordig als DJ de feestjes af gaat, is Sofia heel anders. De blondine drinkt niet, rookt niet en ze gaat ook nooit uit. Ze zal dus van goede huizen moeten komen, al liet Tony ook doorschemeren toe te zijn in een serieuze stap in het leven. Mocht het Sofia Hoffman lukken om Tony te overtuigen van haar levensstijl, dan moet ze ook nog afrekenen met concurrentie. Later tijdens de aflevering van Adam Zkt. Eva VIPS zal ook Josje van Huygevoort afrekenen.

Sofia Hoffman als voedingsconsulente

Voor Sofia Hoffman is voeding een belangrijk onderdeel in haar welzijn. Ze is niet alleen veganist, maar ze is ook voedingsconsulente van beroep. Sofia eet dus geen vlees, maar dat wil niet zeggen dat ze haar klanten ook verplicht voeding aan de kant te schuiven. Het leven als een veganist past voor Sofia perfect in haar leven als spirituele dame. Net als het niet drinken, roken en uitgaan helpt het haar om in balans te zijn.

Volg Sofia Hoffman op Instagram

????????????. Goodnight???? #gn

Een bericht gedeeld door ????????Sofia Hoffman????Amsterdam ♊️ (@miss.hoffman) op