Sterren op TV
Sofia Filipe Ex On The Beach

Auteur: Senna Reimink

Datum: 20 maart 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Sofia Filipe in Ex On The Beach

Sofia Filipe zie je in Ex On The Beach seizoen 8 op MTV. Met haar 21 jaar is de Engelse de jongste vrouwelijke deelnemer van dit seizoen, maar dat zal als het goed is geen belemmering vormen. Ze is namelijk one of the guys, zegt ze zelf.

Sofia in Ex On The Beach

Sofia Filipe staat in Ex On The Beach niet alleen open voor mannen. Tegenover MTV geeft Sofia aan dat ze ook gevoelig is voor aandacht van vrouwen. Ze houdt er van om met dames te kussen en daarmee heeft ze de anderen vrouwen in de villa alvast gewaarschuwd. Ze wil in Ex On The Beach vooral genieten van haar tijd in de villa en plezier maken met de andere deelnemers. Eerdere negatieve ervaringen aan een relatie heeft ze inmiddels achter zich gelaten.

Sofia ging twee jaar met een man, maar dat liep niet goed af. Ze werd niet goed behandeld door hem. Hij ging liefst zes keer vreemd, maar steeds nam Sofia hem weer in genade aan, omdat ze verblind was door de liefde voor hem. Uiteindelijk kwam ze tot het besef dat ze niet meer met hem verder kon. Sofia had wat tijd nodig om de moeilijke tijd te vergeten, maar daar zal ze in Ex On The Beach geen last meer van hebben.

Sofia Filipe als model

Sofia Filipe doet modellenwerk in het dagelijks leven. Voor haar deelname aan Ex On The Beach was ze dan ook al geregeld te zien in Engelse tabloids. Ze werd 21 jaar geleden geboren en groeide op in Liverpool. Inmiddels is ze verhuisd naar Londen, waar natuurlijk meer mogelijkheden voor Sofia Filipe als model liggen. Via Ex On The Beach kan Sofia nog meer bekendheid opdoen en mogelijk krijgt ze zo nog meer opdrachten als model binnen.

Volg Sofia Filipe op Twitter en Instagram.