Sterren op TV
Sjanna Masterchef Holland

Auteur: Senna Reimink

Datum: 21 maart 2016

Laatst Geüpdatet: 7 maart 2017

Sjanna vlamt in Masterchef Holland 2016

Sjanna is de jongste dame in Masterchef Holland 2016 en ondanks haar 23 jaar heeft ze ook al heel wat meegemaakt. Een moeilijke jeugd heeft haar toch gebracht tot een zelfverzekerde dame met veel pit. Een stoere chick zoals ze zichzelf omschrijft, die jaagt op de titel Masterchef Holland 2016.

Sjanna valt op

De 23-jarige Sjanna valt direct op door haar gericht modieuze kledingkeuze, een tattoo op haar pols en met name de twee piercings in haar wangen. Zelfs wanneer het haar allemaal even te zwaar wordt in Masterchef Holland heeft Sjanna nog kuiltjes in haar wangen.

In de eerste aflevering maakt ze al duidelijk dat ze het van haar creativiteit moet hebben en dat bewijst ze al snel. Met een standaard gerechtje heeft ze niets, de brunette denkt out of the box. Samen met haar vriend Jerry woont Sjanna in Zandvoort.

Sjanna in Masterchef Holland

Als koerier zit ze regelmatig op de weg, maar dat vindt ze geen enkel probleem. “Ik ben een adrenalinejunk, rijden geeft mij een kick”, zegt Sjanna zelf in Masterchef Holland. “Alles wat stoer is, dat is aan mij besteed. Ik zal dan ook eerder chillen met de boys dan keutelen met de meiden. Ik ben gewoon een stoere chick.”

Daarbij heeft ze ook doorzettingsvermogen, want het leven is voor haar niet altijd even gemakkelijk geweest. Geniet ze nu ook van rustig wandelen over het strand, vroeger was het niet zo makkelijk. Sjanna heeft namelijk een moeilijke jeugd gehad, maar volgens eigen zeggen heeft ze nu alles op de rit. Daarbij wordt ze geholpen door haar vriend Jerry, die haar altijd stimuleert om dingen te blijven proberen. In de toekomst hoopt ze samen met haar lover een bedrijf op te starten waarbij ze lekkere en mooie producten verkoopt. Voorlopig wil ze in Masterchef laten zien wat ze geleerd heeft op haar studie kok en bediening.