Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 8 april 2020

Laatst Geüpdatet: 30 december 2022

Sinerjey Meyfroodt de vriend van K3-Marthe De Pillecyn

Sinerjey Meyfroodt is de vriend van Marthe De Pillecyn, zangeres van de populaire meidengroep K3. Eerder had Marthe al relaties met muzikant Alexis Guiette en televisiepresentator Viktor Verhulst, de zoon van Gert Verhulst.

Sinerjey Meyfroodt vriend K3-Marthe De Pillecyn

Sinerjey Meyfroodt is net als zijn negen jaar jongere vriendin Marthe de Pillecyn van K3 regelmatig op de werkvloer te vinden bij Studio 100. Hij deed in 2012 nog mee aan het televisieprogramma So You Think You Can Dance en rolde daarna in de wereld van de profs in het dansen en de choreografie.

Inmiddels is Sinerjey choreograaf van de dansformatie Baba Yega, dat in 2016 nog het programma Belgium’s Got Talent wist te winnen. Sinds 2018 behoort Baba Yega tot de stal van Studio 100, waar Sinerjey Meyfroodt naast vriendin Marthe ook diens ex-liefje Viktor Verhulst regelmatig tegenkomt. Studio 100 is bovendien eigendom van Viktor’s vader, Gert Verhulst.

Sinerjey Meyfroodt danser en choreograaf van Baba Yega

Sinerjey Meyfroodt woont in het Belgische Ieper. Aldaar is het allang geen geheim meer dat Marthe de Pillecyn zijn vriendin is. Toch hielden de twee erg lang de lippen stijf op elkaar, omdat de relatie toen nog wat pril was. Volgens Dag Allemaal is het echter meer dan serieus tussen hen.

Marthe de Pillecyn zangeres van K3

De in Duffel geboren Marthe de Pillecyn is de jongste telg in de hernieuwde K3-formatie. Ze volgde de opleiding kinderverzorging, maar besloot daar per direct mee te stoppen toen ze in 2015 succes boekte tijdens het televisieprogramma ‘K3 Zoekt K3’, waarin de originele K3-groep op zoek ging naar hun eigen opvolgsters.

Alexis Guiette en Gert Verhulst ex-vrienden van Marthe

Voordat Marthe de Pillecyn haar hart verloor aan haar huidige vriend Sinerjey Meyfroodt, had ze nog relaties met muzikant Alexis Guiette en Viktor Verhulst, de zoon van Gert Verhulst en zelf ook televisiepresentator.

Viktor presenteerde onder meer Love Island, samen met Holly-Mae Brood. Gelukkig was het voor ex Marthe de Pillecyn allang niet meer nodig om aan dergelijke datingseries mee te doen, want zij is stapelverliefd op haar vriend Sinerjey Meyfroodt!

Dit bericht bekijken op Instagram

Sushi eten doe ik met de stokjes in de neus. #saturday #qualitytime #food

Een bericht gedeeld door Marthe De Pillecyn (@marthedep) op