Sterren op TV

Simone de vriendin van Rudolph van Veen

Simone is de vriendin van Rudolph van Veen, een Nederlandse televisiekok die onder meer te zien is in 24Kitchen. Ze hebben samen een zoontje genaamd Ralph. Aan een eerder huwelijk heeft hij al dochter Doris overgehouden. Rudolph en zijn vriendin Simone zijn in 2005 nog een tijdje uit elkaar geweest.

Simone vriendin Rudolph van Veen

Simone en Rudolph van Veen gingen in 2005 nog kort uit elkaar. Destijds legde Rudolph uit aan Shownieuws dat het, in tegenstelling tot wat de media berichtten, niet te maken had met het feit dat hij destijds geen kinderen meer wilde, en Simone wél. “Ik sta inderdaad niet te popelen om weer vader te worden, maar Simone was gewoon niet mijn grote liefde.”

Even later kwamen de twee toch weer terug bij elkaar, bleek Simone wél zijn grote liefde en kwam er in 2012 toch nog een tweede kindje met zoon Ralph.

Simone en Rudolph van Veen waren even uit elkaar

Er gingen ook nog geruchten dat Rudolph bij Simone wegging omdat hij op mannen zou vallen, maar dat is niet waar. “Dat zogeheten homo-imago blijft maar aan me kleven. Ik zou er echt voor uitkomen als ik homo zou zijn, maar dat ben ik niet. Klaar”, benadrukte hij in het blad Viva,

Rudolph van Veen televisiekok in Life & Cooking en 24 Kitchen

Rudolph van Veen wilde al van kinds af aan kok worden, en werd dat uiteindelijk ook. Hij werkte nog een tijdje in Zwitserland en is bij het Nederlandse publiek tegenwoordig vooral bekend als kok op 24Kitchen en in het RTL-televisieprogramma Life & Cooking.

Verder is hij onder meer te zien geweest in de programma’s Een Goed Stel Hersens en Over Smaak Valt Te Twisten. Al zal vriendin Simone hem toch het liefst ‘gewoon’ in hun eigen keuken aan het werk zien!

Dit bericht bekijken op Instagram

Doris 25 years! ???????? . . . . . #birthdaylunch #proud #deswaen #oisterwijk #swaenoisterwijk

Een bericht gedeeld door Rudolph van Veen (@rudolphvanveen_official) op