Sterren op TV
Simone Jayn Oh Oh Daar Gaan We Weer

Auteur: Senna Reimink

Datum: 25 oktober 2016

Laatst Geüpdatet: 25 oktober 2016

Simone Jayn van Oh Oh Daar Gaan We Weer

Simone Jayn is één van de acht deelnemers van Oh Oh Daar Gaan We Weer. Simone Jayn is overigens niet haar echte naam, dat is namelijk Simone de Bruin. Wie Simone snel bestudeert valt op dat zij tenminste drie passies heeft: Feyenoord, piercings en tatoeages. Haar bijnaam is boef.

Simone Jayn in Oh Oh Daar Gaan We Weer

Simone Jayn is met Oh Oh Daar Gaan We Weer twee weken op pad geweest op Mallorca. Samen met zeven andere kandidaten maakte Jayn het nachtleven van het Spaanse eiland onveilig. Oh Oh Daar Gaan We Weer is de opvolger van Oh Oh Cherso. De cast bestaat net als het programma van zes jaar geleden uit mensen uit Den Haag. Oh Oh Cherso wist wekelijks een miljoen kijkers te trekken. Of het Oh Oh Daar Gaan We Weer lukt om met onder andere Simone deze aantallen te scoren wordt vanaf 8 november duidelijk. Vanaf dat moment is het programma wekelijks te zien bij RTL 5.

In het introductiefilmpje van Oh Oh Daar Gaan We Weer schittert Simone de Bruin in een bikini voor een green screen. Tijdens het praatje komen verschillende onderwerpen aan bod, waaronder ook het uiterlijk. Bij Simone vallen vooral haar lange blonde haren op. Ze beweert dat haar haren in ieder geval echt zijn. Of er andere zaken aan haar lichaam dan niet echt zijn laat ze niet los…

Bekijk nu al de volgende aflevering van Oh Oh Daar Gaan We Weer!

Simone Jayn is fan van tatoeages en Feyenoord

Simone Jayn en de zeven andere Oh Oh Daar Gaan We Weer-kandidaten mogen dan wel Den Haag vertegenwoordigen, het hart van de blondine gaat sneller slaan van een voetbalclub uit Rotterdam. De Bruin post graag foto’s op haar social media-kanaal over Feyenoord en toont daarmee haar liefde voor de club en in het bijzonder voor Jordy Clasie. Hij voetbalt inmiddels bij Southampton. De twintiger heeft ook een passie voor tatoeages. Ook hier staat haar Facebook-pagina mee vol. Met name de tatoeage op haar polsen is wat haar betreft een groot pronkstuk.

Bekijk de andere deelnemers van Oh Oh Daar Gaan We Weer Angelica | Genevieve | Amanda | Nicky | Damian | Shady | Wesley

Volg Simone Jayn op Facebook

Geplaatst door Simone Jayn op dinsdag 11 juni 2013

Is het geen leuk stelletje 😉

Geplaatst door Simone Jayn op vrijdag 26 oktober 2012