Sterren op TV
simone-brouwer-ex-on-the-beach-double-dutch-eotbdd

Simone, Jodie, Nathalie en Jona de exen in Ex On The Beach

Simone Brouwer en Jodie De Rycke zijn de twee vrouwelijke exen die we tot op heden hebben leren kennen in Ex On The Beach Double Dutch. Simone verscheen in de tweede aflevering van het programma voor het eerst in beeld en blijkt de ex van Shady Mohamed te zijn. De tweede vrouwelijke ex die EOTBDD binnenwandelde, is Jodie, de ex van Nick Vande Moortele. Nathalie de Kort is de ex van Puru Schout en de vierde ex is Jona Kuijpers van Sokratis Glavaris. Zodra de namen van de andere vrouwelijke exen bekend zijn, worden zij in dit artikel bijgevoegd.

Inhoudsopgave

Simone Brouwer ex Shady EOTB

Simone Brouwer was de eerste vrouwelijke ex die uit zee wandelde en de groep in EOTBDD kwam versterken. Simone is de ex van Shady Mohamed, die in eerste instantie had aangegeven dat hij het niet erg vond als anderen wat met zijn ex zouden doen. Toch baalde hij er flink van dat Puru Schout er al gauw zo goed met haar kon opschieten. In het dagelijks leven blijk je Simone vooral te kunnen vinden op feestjes, tijdens het sporten of tijdens haar werkzaamheden bij Palladion, een Grieks restaurant in Vlaardingen. Vlaardingen is ook direct de plek waar Simone is geboren en nog altijd woont. Brouwer werd in 1994 geboren en ging in het verleden naar Het College Vos.

Simone Brouwer is te volgen via Instagram en Facebook.

Jodie De Rycke ex van Nick

Jodie De Rycke kwam in de derde aflevering van Ex On The Beach Double Dutch plots tevoorschijn. Jodie is de ex-vriendin van Nick Vande Moortele. De Rycke blijkt haar eigen beauty and nailssalon te hebben onder de naam Bo. T Beauty & Nails. In het verleden was ze al werkzaam als schoonheidsspecialiste bij Adelante – Beauty & Wellness. Ook heeft ze gewerkt als Beauty Advisor bij Promoplan en had ze een baan bij Hollister Co en het Universitair Ziekenhuis Gent. Tussen 2011 en 2013 volgde Jodie de Rycke een opleiding logopedie aan Artevelde Hogeschool Gent. In 2013 verscheen een verhaal met Jodie, die afkomstig is uit Eke, overigens in Het Laatste Nieuws. Ze blijkt in het verleden namelijk aan de dood ontsnapt te zijn. Zo werd ze in 2013 aangevallen door een Russische man, die niet veel later de 29-jarige Aurore Ruyffelaere om het leven bracht. De Rycke kon wel ontkomen.

Jodie De Rycke is te volgen via Instagram en Facebook.

Nathalie de Kort is ex van Puru

In de zevende aflevering was het de beurt aan Nathalie de Kort om het strand te betreden. Deze jongedame met een leeftijd van 23 jaar blijkt de ex van Puru Schout te zijn. Ze was een half jaar samen met spierbundel Puru en wil hem misschien wel terug. “Ik zou Puru misschien wel terug willen, als het is zoals het was. En gewoon dat we de tijden weer kunnen herbeleven en gewoon weer net zoveel lol kunnen hebben als we toen hadden”, aldus Nathalie. De Kort is overigens afkomstig uit Breda en werkt als receptionist bij Club Pelikaan.

Nathalie de Kort is te volgen via Instagram en Facebook.

Jona Kuijpers is ex van Sokratis

Jona Kuijpers zorgde in de zevende en achtste aflevering voor een grote verrassing in Ex On The Beach Double Dutch. Deze jongedame is de ex van Sokratis Glavaris en verscheen plots tussen de exen. Een grote schrok voor Sokratis. “Hij heeft spijt van onze breuk en hij heeft spijt dat ik ben weggegaan. Hij begrijpt waarom ik ben weggegaan”, zo vertelde Jona. Alhoewel het duo al twee jaar uit elkaar is, leek Sokrati echt even verslagen. “Ik heb haar goed tekort gedaan”, vertelde hij.

Jona Kuijpers is te volgen via Instagram en Facebook.