Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 15 januari 2021

Laatst Geüpdatet: 30 december 2022

Simon den Haak de man van Henk Nijboer

Simon den Haak is de man van Henk Nijboer, een Nederlandse politicus en Tweede Kamerlid namens de Partij van de Arbeid (PvdA). De heren zijn al ruim tien jaar getrouwd en nog altijd stapelverliefd op elkaar.

Simon den Haak man Henk Nijboer

Simon den Haak heeft een eigen adviesbureau voor politieke- en mediastrategieën. Hij komt op de werkvloer dan ook veel vrienden (en vijanden) van zijn man Henk Nijboer tegen. Simon schrijft op zijn eigen website over zichzelf: “Tot mijn specialismen behoren corporate communicatie en public affairs, crisis- en interim management en campagnestrategie. Ik werk als communicatiemanager, adviseur en woordvoerder voor opdrachtgevers in het bedrijfsleven, overheden en maatschappelijke organisaties.”

Zoals gezegd treft Simon den Haak dan ook veel collega’s van zijn grote liefde. “Met bijna vijftien jaar ervaring op het Binnenhof en in het bedrijfsleven ben ik een betrouwbare en scherpe adviseur voor CEO’s en bestuurders, bewindspersonen en politici, directeuren en communicatie professionals.”

Henk Nijboer politicus PvdA

Henk Nijboer is geboren en getogen in Groningen, waar hij economie studeerde op de universiteit. Daarna ging hij nog doorstuderen in Leiden, maar ondertussen werkte hij al op het Ministerie van Financiën. Een politieke loopbaan lag dan ook al vroeg in het verschiet.

Uiteindelijk maakte Henk Nijboer in 2012 zijn debuut in de Tweede Kamer, namens de Partij van de Arbeid (PvdA). In zijn vrije tijd gaat Henk graag hardlopen, soms zelfs een hele marathon, maar ook duikt hij maar wat graag de kroeg in met zijn vrienden. Of met zijn man Simon den Haak, natuurlijk.

Henk Nijboer kandidaat-lijsttrekker PvdA

In 2021 werd bekend dat Henk Nijboer tot de kanshebbers behoort voor het opvolgen van Lodewijk Asscher als lijsttrekker van de Partij van de Arbeid. Ongetwijfeld zal hij in ieder geval altijd op de steun van zijn vriend en man Simon den Haak kunnen rekenen!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht dat is gedeeld door @_henk_nijboer_

Geplaatst door Simon Den Haak op Zaterdag 10 november 2018

Geplaatst door Simon Den Haak op Maandag 2 januari 2017