Sterren op TV
Silke van de Klundert The Voice of Holland TVOH

Silke van de Klundert zingt in The Voice of Holland

Silke van de Klundert doet een gooi naar de titel The Voice of Holland. De jongedame heeft haar deelname aan het achtste seizoen van TVOH lang verborgen moeten houden, maar schreeuwt het inmiddels van de daken. Silke behoort tot de gelukkige deelnemers die Blind Audition en in de allerlaatste tel draaiden Ali B, Sanne en Waylon alsnog. Ze koos na lang wikken en wegen voor Sanne. Eerder deed Silke mee aan The Voice Kids. Daar werd ze in de Battles naar huis gestuurd.

Silke van de Klundert in The Voice Kids

Silke van de Klundert deed in 2015 auditie voor The Voice Kids. Met het nummer Addicted To You van Aviici slaagde ze erin om alle drie de stoelen omgedraaid te krijgen. Vervolgens kon ze kiezen tussen Nick & Simon, Angela Groothuizen en Marco Borsato.

“Ik liep met trillende benen het podium op. Ik was veel zenuwachtiger dan ik had verwacht. Ik heb voor Marco gekozen, omdat hij mij een aardige man lijkt”, vertelde Silke na haar Blind Audition aan het Algemeen Dagblad over dat moment. Het was voor haar zelfs de tweede keer dat ze zich had opgegeven. “Ik heb twee jaar geleden ook meegedaan, maar toen kwam ik niet door de audities. Ik wilde herkansen! Ik zing mijn hele leven al, maar vanaf mijn negende zong ik echt nummers.”

Silke van de Klundert in The Voice of Holland

Inmiddels is Silke een aantal jaar verder en doet ze nu mee aan The Voice of Holland. Ze heeft haar deelname aan TVOH lang verborgen moeten houden, maar het hoge woord is er eindelijk uit. Silke doet met Dreamer van Dinand Woesthoff mee aan The Voice of Holland seizoen 8 en slaagt erin om in de allerlaatste seconde drie stoelen omgedraaid te krijgen. Silke koos ervoor om in Team Sanne Hans te gaan. Ze maakt zich nu op voor de Battles, waarin we ongetwijfeld ook iets van haar dans-moves gaan zien.

Silke van de Klundert is te volgen op Instagram, Facebook en Twitter.

De andere deelnemers aan The Voice of Holland 2017 zijn: Kira Dekker | Chris Alain | Jeremy Hazeleger | Tjindjara Metschendorp | Kimberly Maasdamme | Lloyd De Meza | Jennifer Terwel | Kevin Fullinck