Sterren op TV
Silke Hajunga Models in Paris

Silke Hajunga in Models in Paris

Silke Hajunga is te zien in Models in Paris waarin zes modellen een aantal weken plaatsnemen in een modellenhuis in Parijs. Vanuit dat huis is het de bedoeling dat ze zoveel mogelijk modellenklussen in de wacht slepen. Silke heeft weliswaar al een heel druk programma, maar slaat ook in aanloop naar Fashion Week geen klus over. In Models in Paris volgen we het leven van de modellen en zijn we 24/7 aanwezig bij wat ze doen.

Silke Hajunga in Models in Paris

Silke Hajunga is ondanks haar twintigjarige leeftijd al een ervaren model te noemen. Ze is een echte levensgenieter en inmiddels twee jaar fulltime bezig als model. Ze reist de hele wereld over en is inmiddels eigenlijk al overal geweest. Er zijn zelfs nog maar weinig momenten waarop ze thuis te vinden is.

Ze heeft al shows voor onder meer Armani gelopen en wil ook dit jaar aanwezig zijn bij de grootste shows in Parijs. Silke heeft nog een groot doel waar ze nog aan moet werken. “Voor iedereen is het hoogst haalbare iets anders. Voor mij is het doel op dit moment dat ik een campagne of een commercial pak van een parfummerk.”

Silke Hajunga mag echt overal komen

Silke Hajunga maakt in de eerste aflevering van Models in Paris misschien wel de meeste indruk. Het valt al gauw op dat haar agenda overvol is en dat ze werkelijk waar overal mag komen. Zo staat onder meer de verjaardag van Naomi Campbell in haar agenda. Toch wilde ze Models in Paris ook niet missen. “Ik kan echt niet wachten om naar Parijs toe te gaan en te netwerken en alle andere meiden te zien. Ik ben echt heel benieuwd en ik ben er helemaal klaar voor, voor een nieuw avontuur”, aldus Silke, die we ongetwijfeld beter gaan leren kennen.

Silke Hajunga van Model in Paris is te volgen via Instagram en Facebook.

Alle modellen in Model in Paris: Beaudine | Kelly | Michelle | Silke | Famke | Lucinde