Sterren op TV

Silas de man van Eric de Munck

Silas is de man van Eric de Munck, een Nederlands verslaggever, presentator en entertainmentdeskundige. Hij is regelmatig te zien aan de desk bij RTL Boulevard en tevens te horen op NPO Radio 2.

Silas man Eric de Munck

In oktober 2020 vierden Eric de Munck en zijn man Silas een tienjarig jubileum. Hij jubelde destijds op Instagram: “We Made It! Vandaag precies tien jaar met deze lieve leukerd. En oké, het was een behoorlijk heftige ride soms, maar had er geen seconde van willen missen. Op naar het volgende jubileum. En proost!” Inmiddels hebben Eric en Silas ook al een zoontje genaamd Stach en zijn ze getrouwd.

Eric de Munk entertainmentdeskundige bij RTL Boulevard

In 2018 maakte Eric de Munk zijn debuut als entertainmentdeskundige aan de desk bij RTL Boulevard. Eerder werkte de Doetinchemmer ook al als journalist en verslaggever voor de nieuwszender. Verder is Eric, die studeerde op de Hogeschool Windesheim in Zwolle, ook vaak op de radio bij NPO te horen als entertainmentdeskundige.

Eric de Munk kampte met zelfmoordgedachtes

In 2019 openbaarde Eric de Munck dat hij, ondanks een goede carrière, zijn gelukkige huwelijk met Silas en hun gezonde zoontje Stach, regelmatig zelfmoordgedachtes heeft. Op zijn blog genaamd Prins Eric schreef hij toen: “In donkere periodes ga ik elke avond naar bed met maar één wens: hopelijk is dit de nacht waarop mijn hart besluit het op te geven. Dat ie uitgeput is van ’t rondpompen van dat bloed.”

Soms had/heeft hij zelfs geen zin meer om te leven, erkende hij. “Mijn persoonlijkheid is al jaren ijskoud, laat m’n lichaam dat dan ook maar zijn. Dat ik daarmee vreselijk veel pijn doe, mijn kind niet op zie groeien en de liefde van mijn leven in de steek laat… het voelt steeds vaker alsof het die eeuwige rust allemaal waard is. Hoe egoïstisch en ziek ook. Want dat is het, ik ben ziek. En dat weet ik.” Hopelijk helpt man Silas hem samen met zoontje Stach over deze vervelende gedachtes heen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Nine years… and still counting. Gladly. ????

Een bericht gedeeld door Eric de Munck (@ericdemunck) op