Sterren op TV
Shrijana van Loon Idols

Auteur: Senna Reimink

Datum: 28 februari 2017

Laatst Geüpdatet: 23 december 2022

Shrijana van Loon en Merveline Martina bij Idols

Shrijana van Loon en Merveline Martine probeerden door te breken via Idols. Voor Merveline was het zelfs een tweede poging, maar ondanks haar progressie bleek het niet voldoende.

Shrijana van Loon de Patty Brard look-a-like bij Idols

Shrijana van Loon wist in Idols vooral op te vallen met haar verschijning. De 23-jarige cateringmedewerker, die voedselpakketten samenstelt voor vluchtelingen, leek als twee druppels water op Patty Brard. Ze had haar kledingkeuze er ook zelfs op afgestemd en met name haar manier van lachen was zowat identiek. “Gek hè, maar dat heb ik altijd al gehad die lach. Voor de rest hebben we geen enkele overeenkomst. Ik kom bijvoorbeeld uit Nepal”, legt Shrijana uit.

Bij Idols wilde ze de ervaring wel eens aangaan, maar zonder succes. Haar auditie werd door de juryleden bestempeld als slaapverwekkend. Ronald Molendijk vroeg zelfs of Shrijana voor hem een ringtone wilde inspreken waarmee hij in de ochtend rustig mee wakker kon worden. Voor Idols was het alleen dus niet goed genoeg.

Shrijana van Loon is ook te volgen via Facebook.

samen met lieve Lieke

Geplaatst door Shrijana van Loon op zondag 23 oktober 2016

Merveline Martina boekt niet voldoende progressie bij Idols

Merveline Martina heeft voor het tweede jaar op rij geprobeerd om bij Idols indruk te maken. De 28-jarige activiteitenbegeleidster wist dat vorig jaar vooral te bereiken met haar uitstraling, want ze zag er oogverblindend uit. Ook nu had Merveline tassen vol kleding, make-up en attributen meegenomen, waardoor de jury van Idols direct onder de indruk was van haar opkomst. “Ik zie het als een cadeau, want niet iedereen krijgt een tweede kans. Dus die moet je met beide handen aanpakken”, vertelde Martina bij Idols.

Het werd alleen geen succes. Haar auditie was wel beter dan vorig jaar. “Een heel stuk beter zelfs. Je hebt echt progressie gemaakt”, vond Martijn Krabbé. Het was alleen nog niet genoeg om door te mogen gaan, maar net zoals vorig jaar verliet Merveline Idols wel met een knuffel van Jamai.

Merveline Martina is te volgen via Facebook.

Geplaatst door Merveline Martina op zaterdag 26 maart 2016