Sterren op TV

Sherilee Christina deelneemster aan Married at First Sight: Second Chance

Sherilee Christina is te zien in Married at First Sight: Second Chance. De knappe brunette hoopt in de serie het hart van deelnemer Marcel van der Laan te kunnen veroveren.

Sherilee Christina in Married at First Sight: Second Chance

Sherilee Christina is 27 jaar jong. Dat ze voor Marcel aan Married at First Sight: Second Chance meedoet, noemt presentator Carlo Boszhart dan ook ‘verrassend’.

Maar Sherilee heeft een simpele verklaring: ze valt op oudere mannen. “Jongens van mijn leeftijd vind ik vaak te losbandig. Die houden nog van uitgaan, hebben veel contact met andere meiden, terwijl ik juist heel erg het gezinsleven zoek.”

Sherilee komt voor oudere Marcel in MAFS

“Marcels uitstraling en lieve ogen spreken aan. Ik vind een goed karakter ook gewoon heel belangrijk.” In het dagelijkse leven is Sherilee huisvrouw en zorgt ze voor haar kinderen uit een eerdere relatie, maar ondertussen is ze ook druk om een eigen beautysalon op te zetten.

Instagram MAFS-Sherilee

In haar vrije tijd gaat Sherilee graag op vakantie naar warmere oorden. Zo zien we op haar Instagram-pagina foto’s vanuit onder meer Curaçao en het Spaanse Alicante. Verder drinkt de altijd goed geklede beauty graag een wijntje met haar vriendinnen. Hopelijk kan ze dat in de toekomst nog vaak doen met Marcel, mocht de vonk in Married at First Sight overslaan!

Dit bericht bekijken op Instagram

Toen we nog uit eten konden.. @izakaya_official

Een bericht gedeeld door Sherilee Christina (@sherileechristina) op