Sterren op TV

Shen-En Lohman in In Real Life de geadopteerde influencer in opleiding

Shen-En Lohman behoort tot de acht jongeren die meedoen aan de serie In Real Life, op NPO 3. Daarin volgen kijkers het leven van acht millennials in de omgeving van Eindhoven. Ze wonen drie maanden samen in één huis.

Shen-En Lohman in In Real Life

In In Real Life proberen de makers te laten zien wie er schuil gaan achter ‘andere identiteiten’ die jongeren op de sociale media proberen voor te houden. Er wordt een uniek inkijkje achter de schermen (of: in de hoofden) bij millennials gegeven. Met zijn achten moeten ze het huis draaiende houden, maar ondertussen – juist in deze zware coronatijden – ook hun eigen leventje op de rit zien te houden.

Shen-En is geadopteerd

In de serie In Real Life zien we van de 21-jarige Shen-En Lohman uit Eindhoven hoe ze worstelt met haar adoptieverleden. Ze vindt het lastig om dit te plaatsen en vogelt nog uit wat het voor haar als persoon nou eigenlijk allemaal betekent.

Verder droomt Shen-En van een toekomst als influencer. Ze zette al de eerste digitale stapjes door op Youtube weekvlogs over haar turbulente leven te plaatsen. Maar voor nu verdient ze haar centen nog als horecamedewerkster. Haar interesses liggen verder bij fashion, video’s maken en spiritualiteit.

Shen-En veel samen met Juul

Maar natuurlijk is er ook genoeg tijd en ruimte voor het sociale aspect van het leven. Zo kan Shen-En het wel heel goed vinden met de lieve Juul van Geleuken en is ze één van de meest geliefde personen uit het Real Life-huis. Al zal het ook wel helpen dat ze als één van de weinigen haar best doet om de woning schoon te houden!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shen-En Lohman (@shenenlohman)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shen-En Lohman (@shenenlohman)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shen-En Lohman (@shenenlohman)