Sterren op TV
Shelly Osselaer Yoshi Ex on the Beach Double Dutch

Shelly Osselaer voor Yoshi in Ex on the Beach Double Dutch

Shelly Osselaer zit voor Yoshi in Ex on the Beach Double Dutch. De 22-jarige blondine kan het niet echt hebben dat Yoshi er zomaar vandoor is gegaan terwijl zij eigenlijk heel andere plannen met hem had. Eigenlijk weet ze nog steeds niet waarom hij er plotseling vandoor is gegaan. Mogelijk krijgt ze in Ex on the Beach Double Dutch antwoorden daarop.

Wie is Shelly?

Shelly is 22 jaar oud en is de ex van Yoshi de Mooy. Ze heeft geen flauw idee waarom hij weg is gegaan. “Alles ging nog goed tussen ons en opeens en ineens hoorde ik dat hij zich gewoon zat te amuseren. Terwijl, het is nog niet gedaan tussen ons. Hij zegt: Je bent m’n ex. Ik snap niet waarom. Ik ben echt heel erg pissed op hem. Hij moet niet met mij spelen, want het gaat echt verkeerd aflopen”, zo was Shelly duidelijk.

In het dagelijks leven is Shelly werkzaam als model en ze is grote fan van RSC Anderlecht. Zelf houdt ze er ook van om te sporten.

Tip: Ex on the Beach Double Dutch kun je nu ook kijken op Videoland!

Shelly in Ex on the Beach Double Dutch

Shelly heeft ook alvast laten weten dat ze niet van plan is om Yoshi er zomaar mee vandoor te laten gaan. “Ik wil hem sowieso terugpakken voor wat hij gedaan heeft bij mij. Maar het is ook de bedoeling dat ik hem terug mee naar huis ga nemen. Hij is zo knap, ik kan zijn lijf niet weerstaan. Zijn tatoeages, zijn gezichtje. Hij past gewoon bij mij”, aldus Shelly.

Het ziet er echter niet naar uit dat Yoshi echt mee wil werken aan dat plannetje van Shelly. Hij wil alleen een vriendschap met de blondine jongedame en ziet haar absoluut niet als relatiemateriaal.

Shelly is te volgen via Instagram en Facebook.