Sterren op TV
Shelby van der Struik Ex on the Beach Double Dutch

Auteur: Senna Reimink

Datum: 4 mei 2017

Laatst Geüpdatet: 24 mei 2017

Shelby van der Struik in Ex on the Beach Double Dutch

Shelby van der Struik doet mee aan Ex on the Beach Double Dutch. De twintigjarige jongedame lijkt het helemaal goed voor elkaar te hebben op een onbewoond eiland, waar ze met vier andere mannen en vier andere vrouwen opgescheept zit. Tot het moment dat ze te horen krijgt dat ze ook weer oog in oog zal komen te staan met haar ex.

Shelby van der Struik in Ex on the Beach Double Dutch

Welke ex dat is? Dat is nog even afwachten. De eerste aflevering van het tweede seizoen van Ex on the Beach Double Dutch komt op 14 mei 2017 om 22.00 uur op MTV. Shelby van der Struik is te zien in Ex on the Beach Double Dutch. In het dagelijks leven is deze dame werkzaam als model, hostess en entertainer. Als ze niet werkt, dan is de kans groot dat je Shelby tegenkomt op een feestje.

Daarbij kan het weleens gebeuren dat ze net te diep in het glaasje kijkt en plots besluit om sneeuwballen op te vangen met haar blote billen, zo lezen we in het persbericht van MTV. Karaktereigenschappen van Shelby zijn verder dat ze spontaan en open-minded is.

Tip: Ex on the Beach Double Dutch kun je nu ook kijken op Videoland!

Shelby biseksueel

In het persbericht van MTV lezen we dat de in Almere-Stad woonachtige Shelby, die aan het ROC van Hilversum heeft gestudeerd, op zowel mannen als vrouwen valt. Daarbij worden we ook alvast gewaarschuwd, want tegen een afwijzing kan deze dame absoluut niet.

Dat lijkt dan ook nog weleens wat te gaan worden in Ex on the Beach Double Dutch. De andere vrouwelijke deelnemers zijn Alisa, Hannah en Esmee en Sharon. De mannelijke deelnemers zijn Yoshi, Jeffrey, Mike en Bastiano.

Shelby van der Struik is te volgen via Instagram en Facebook.

Een bericht dat is gedeeld door @shelbyvdrs op

Een bericht dat is gedeeld door @shelbyvdrs op

Een bericht dat is gedeeld door @shelbyvdrs op