Sterren op TV
Sharon Timmermans vriendin Hardwell

Sharon Timmermans is de vriendin van Hardwell

Sharon Timmermans is de vriendin van Hardwell. De dj doet het al jaren goed in de dancescene en is headliner op verschillende festivals. En half jaartje geleden heeft een half jaartje geleden ‘de liefde van zijn leven’ gevonden in Sharon Timmermans! Update september 2018: inmiddels heeft Hardwell zijn hart verloren aan iemand anders. Michelle Willemsen, zus van dj Mike Williams, is zijn nieuwe vriendin.

Hardwell verwijderde foto’s van Yanicke Agnes

Eerder was Hardwell, de artiestennaam van Robbert van de Corput, samen met Yanicke Agnes, maar die relatie liep in de maand mei van 2016 spaak. In gesprek met RTL Boulevard vertelde de dj toen: “Het is voor elke dj lastig om een relatie te onderhouden. We werken in verschillende tijdzones over de hele wereld en zijn amper thuis. Het ging gewoon niet meer.”

De twee zijn in goede harmonie uit elkaar gegaan, maar desondanks heeft Hardwell toch alle foto’s van Yanicke van zijn Instagram-account verwijderd.

Vriendin Sharon Timmermans en Hardwell in Parijs

Hoewel Hardwell geen langeafstandsrelatie kon onderhouden met Yanicke Agnes, lukt dat klaarblijkelijk wel met zijn nieuwe vriendin Sharon Timmermans. Er is niet heel veel bekend over de prille liefde tussen Robbert en Sharon en mogelijk wil de dj zijn privéleven ook daadwerkelijk privé houden. Hoewel hij een paar maanden geleden toegaf dat er wat speelde en hij daarbij ook bevestigde dat Sharon en hij Disneyland Parijs hadden bezocht, deelde hij enkel een foto van zichzelf voor het ‘magische’ sprookjeskasteel, Sharon was daarop niet te bekennen.

We weten dan ook bepaald niet veel over Sharon Timmermans. Wat zij precies doet in het dagelijks leven en hoe de twee elkaar hebben leren kennen, is volstrekt onbekend. Wel kunnen we lezen dat Sharon woonachtig is in Breda (ze is volgens diverse geruchten nog niet ingetrokken bij vriend Robbert) en een grote fan is van house. Dat laatste komt natuurlijk wel heel erg goed uit in een relatie met een van de grootste house-dj’s van de wereld.

Je kunt Sharon Timmermans enkel volgen via Facebook.

 

Geplaatst door Sharon Timmermans op vrijdag 23 september 2016

Geplaatst door Sharon Timmermans op vrijdag 19 juni 2015