Sterren op TV
Sharon Doorson Expeditie Robinson

Sharon Doorson heeft niet alleen een geweldige stem

Sharon Doorson heeft iets wat niet veel vrouwen hebbben. Sharon Doorson heeft de looks, maar ze heeft ook nog eens een fantastische stem. Dit samen maakt het een genot om naar haar te kijken én luisteren.

Dat talentenprogramma’s maar weinig echte sterren in Nederland hebben opgeleverd is niet helemaal waar. Zonder Popstars en The Voice of Holland hadden we Sharon Doorson vermoedelijk nooit gekend. Sharon deed mee aan deze programma’s en in Popstars the Rivals schopte ze het tot de laatste aflevering en vormde ze samen met vier andere meiden de groep Raffish. Ondanks dat hun eerste plaat, Plaything, een nummer één hit werd was Raffish geen lang leven beschoren.

Voor een paar jaar verdween Sharon Doorson van de radar, maar dat wilde niet zeggen dat ze stil zat. Ze studeerde aan het Conservatorium van Rotterdam en ze doopte zichzelf om tot MC Sharon D. Later werd dit Miss Cherry, maar het ging de ambitieuze Sharon Doorson niet snel genoeg. De Utrechtse besloot zich aan te melden voor het populaire The Voice of Holland en dit was de juiste stap in haar carrière. Met Marco Borsato als coach reikte Sharon Doorson tot de halve finale van The Voice of Holland. Hoewel ze de talentenjacht niet won is Sharon Doorson sinds TVOH doorgebroken in Nederland. Ze scoorde hit(je)s met Fall in Love, High on Your Love en Killer.

Sharon Doorson in Expeditie Robinson 2015

In 2015 doet de zangeres ook iets wat helemaal niets met zingen te maken heeft. Sharon Doorson is een van de kandidaten van Expeditie Robinson 2015. Op 30 juni werd Doorson als tweede deelnemer van Expeditie Robinson 2015 bekend gemaakt, nadat eerder al Ronnie Flex was aangekondigd. Sharon Doorson zal vanaf september in Expeditie Robinson te zien zijn, dat dit jaar weer in de Filipijnen werd opgenomen.

Sharon Doorson en Max Verstappen

Nee, ook al is Sharon Doorson nog jong (geboren in 1987), ze heeft geen relatie met Max Verstappen. Wel nam ze tijdens Italia a Zandvoort, een race-evenement op Circuitpark Zandvoort, naast de jonge Formule 1-coureur plaats in een auto. Het was een idee van Radio 538-dj Frank Dane om een liedje te zingen, terwijl Max Verstappen over het circuit scheurt. Sharon vond dat wel een leuk idee en stapte in bij Max. Zoals in de video hieronder te zien is kwam van het zingen weinig terecht…