Sterren op TV
Shannon Hilversum Idols

Auteur: Senna Reimink

Datum: 1 februari 2017

Laatst Geüpdatet: 19 oktober 2022

Shannon Hilversum in Idols

De zangcarrière van Shannon Hilversum moet bij Idols echt vorm krijgen. Al op zeer jonge leeftijd was ze gegrepen door muziek en wilde zangeres worden. Na eerdere mislukte pogingen gaat ze nu echt aan de slag.

Shannon al jong zangeres

De afgelopen jaren heeft Shannon Hilversum voor haar deelname aan Idols al heel wat gedaan. Zo deed ze auditie voor The Voice Kids, maar ze kwam uiteindelijk niet door de selectierondes. Vanaf haar zesde had Shannon al musicallessen en zo heeft ze ook in het Nederlands kindertheater in Purmerend gezeten.

Inmiddels probeert ze het dus als solo-zangeres. Naar de audities van Idols had ze haar hele familie meegenomen. Dat was geen kleine expeditie, want er waren ruim twintig familieleden meegekomen naar Rotterdam. En de ouders hadden wat mooie verhalen over Shannon.

Shannon Hilversum talent in Idols

“Op haar tweede stond ze in haar rompertje al mee te zingen op K3.” In de jaren die volgden reden haar ouders haar overal heen. Dus ook naar Idols, want een rijbewijs heeft ze nog niet.

Haar auditie deed het erg goed bij de jury. “Als je zeventien jaar bent en dit al kunt. Dan ben je een talent”, aldus Jamai. De rest van de jury van Idols was eensgezind over Shannon Hilversum. “Te gekke auditie, je hebt het liedje eer aangedaan.” Zo komt Shannon dan ook terug voor de volgende fase van Idols.

Shannon Hilversum van Idols is te volgen op Facebook en Instagram.