Sterren op TV
Shady Oh Oh Daar Gaan We Weer

Auteur: Senna Reimink

Datum: 3 november 2016

Laatst Geüpdatet: 8 oktober 2022

Shady Mohamed van Oh Oh Daar Gaan We Weer

Shady Mohamed duikt op in Oh Oh Daar Gaan We Weer. Eerder was de in Den Haag geboren rugbyspeler al in andere televisieprogramma’s te zien. Zo schitterde hij in Temptation Island en ook nam hij deel aan Ex On The Beach Double Dutch. Een leven als televisiester lijkt Shady dus wel te ambiëren. Zijn bijnaam is Slim Shady.

Shady in Oh Oh Daar Gaan We Weer

Toen Shady de kans kreeg om aan Oh Oh Daar Gaan We Weer mee te doen, hoefde hij niet lang na te denken. De 24-jarige Hagenees geeft ruiterlijk toe dat hij het liefst zijn hele leven vakantie viert. Dat hij dit meent blijkt ook wel uit de eerdere programma’s waar hij aan deel nam. Temptation Island en Ex On The Beach Double Dutch zijn evengoed programma’s waar er vakantie gevierd wordt op een fraaie locatie en waar feesten centraal staat. In Oh Oh Daar Gaan We Weer vertrekt Shady naar Mallorca. Hier verblijft hij met zeven andere personen uit Den Haag in een zeer luxe villa. ‘s Avonds werden uiteraard de feesttenten opgezocht en vloeide de alcohol rijkelijk.

Dat maakte het voor Shady en zijn andere nieuwe vrienden nog makkelijker om op de versiertoer te gaan. Alcohol verlaagt nu eenmaal de drempel, al toonde Shady ook in nuchtere toestand aan wel van een flirt te houden. Toen Simone aan kwam in het Oh Oh Daar Gaan We Weer-huis toonde Slim Shady direct zijn charmes. Waar Damian het bij een handje hield, drukte Shady gelijk zijn mond op de wangen van de blonde Simone. Shady gaf daarna ook wel toe dat hij van blondines houdt. En of de borsten dan echt of nep zijn, dat deerde hem niet zoveel.

Bekijk nu al de volgende aflevering van Oh Oh Daar Gaan We Weer!

Shady doet aan rugby

Als Shady niet met de dames bezig is, dan is hij op het rugbyveld te vinden. Het beoefenen van de sport rugby is een grote hobby van de 24-jarige levensgenieter. Even flink de beuk er in gooien op het trainingsveld, of tijdens een wedstrijd, daar draait Slim Shady zijn hand niet voor om. Hoewel Mohamed liever zijn heel leven vakantie viert, beseft hij dat er gewoon gewerkt moet worden om brood op de plank te brengen. Daarom werkt hij als ijzersloper. Heel stoer allemaal, maar ook hij blijkt een klein hartje te hebben. Een paar keer per weken schuift hij bij zijn moeder in Den Haag aan, om te genieten van een lekkere maaltijd en gezellig bij te kletsen met zijn moeder.

Bekijk de andere deelnemers van Oh Oh Daar Gaan We Weer Angelica | Genevieve | Simone | Nicky | Damian | Amanda | Wesley

Volg Shady op Facebook en Instagram